Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mogorva vagy engedékenyebb? szegényebb vagy gazdagabb?
van egy párom, ő a mogorva mindenért kiabálós, állandóan veszekedős pasi kategória.4hónapja vagyunk együtt de mindenem között matat kutat és ebből kezd elegem lenni.Viszont szeretem, és ott van az engedékenyebb pasi aki ráadásul a volt barátom ő normális ellentéte a másiknak.Kiakar velem békülni és érzem hogy nagyon fáj a szívem érte.
Ráadásul ha maradok a mostani barátommal akkor szegény leszek míg élek, de ha belevágok az exemmel akkor meglesz mindenem amire vágyok.
Az utolsó mondatodon hányni tudnék. Ilyet a pénzéhes ribancok mondanak. De tegyük fel hogy nem is figyeltem az utolsó mondatra.
Azzal legyél akivel jobban érzed magad. A mogorva emberek senkinek sem szimpatikusak. Mellette nem sok nyugtod lesz.
komolyan a pénz miatt aggódsz? ez elég komolytalan...
Én nem tagadom, nagyon jól megvagyok, és rengeteg csaj akar velem csak a pénzem miatt járni, és ez nagyon jól látszik rajtuk, ezért nincs még csajom :S
szerintem ne a pénz legyen a döntő érv... Ha meg mogorva, akkor miért jöttél össze vele?
amúgy én is az ex mellett döntenék a helyedben, de ne a pénz motiváljon, hanem inkább az endegékenység (ha már más jó tulajdonságát nem látod)
különben is a szerencse forgandó, nem biztos hogy a mostani pasig örökké szegény lesz, és az sem, hogy az exed örökké gazgag lesz...
ez az hogy a mogorva pasi csalt meg, aki 21éves a másik pedig 23 és többre viszi az életben, nem úgy mint az aktuális aki még suliba sem szeret járni, 3 szakmáját tanulja de ezt sem fogja befejezni mint az előző 2.
A mostani 2 hónap után csalt meg a régi pedig 3év után sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!