Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mogorva pasi? Vagy engedékenyebb?
Figyelt kérdés
van egy párom, ő a mogorva mindenért kiabálós, állandóan veszekedős pasi kategória.4hónapja vagyunk együtt de mindenem között matat kutat és ebből kezd elegem lenni.Viszont szeretem, és ott van az engedékenyebb pasi aki ráadásul a volt barátom ő normális ellentéte a másiknak.Kiakar velem békülni és érzem hogy nagyon fáj a szívem érte.
Ráadásul ha maradok a mostani barátommal akkor szegény leszek míg élek, de ha belevágok az exemmel akkor meglesz mindenem amire vágyok.
Na meg még a másik tényező
2012. jan. 2. 13:01
1/2 anonim válasza:
Akkor mire vársz? Lépj tovább. Mondjuk ha az én cuccaim között matatna, már rég tökön rúgtam volna.
2/2 anonim válasza:
egyértelmű, hogy szakíts a mostani pasiddal.
aztán majd meglátod, hogy tényleg szereted e még az exed vagy csak jobb, mint a mostani és csak ezért gondolod, hogy vele kellene lenned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!