Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit takarnak az olyan hirdetés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit takarnak az olyan hirdetések, amikor idősebb férfiak szegényebb fiatal lányokat támogatnának?

Figyelt kérdés
Több helyen is olvastam, nagyjából hasonló megfogalmazásban. Anyagilag segítené, tanulmányait támogatná, stb. Itt azt kell elképzelni, hogy egy pénzes pasi "fekarol" egy csóró csajt, és cserébe meg mindent elvár? Ez nem olyan, mintha a lány eladná magát? Vagy csak én értelmezem félre az ilyen hirdetéseket?
2010. okt. 26. 11:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Azt jelenti, hogy fiatalabb lányok kellenek neki k*rvának.
2010. okt. 26. 11:26
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Nem értelmezted félre a hírdetést.
2010. okt. 26. 11:26
 3/11 anonim ***** válasza:
Jól látod a dolgot.
2010. okt. 26. 11:34
 4/11 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem undorító.
2010. okt. 26. 11:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ami még ennél is undorítóbb a következő hirdetés:

"40 éves férfi keres szerény házába fiatal csinos lányt, aki ott lakhatna és segítene a ház és ház körüli munkákban. Közös szimpátia esetén együttélés lehetséges.

Tehát csak ingyen cselédet keres és ha lehet még használja is:P Ez társkereső...

2010. okt. 26. 11:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, a lányokat szexért cserébe támogatja. Az ilyen faszi mekkora egy taszítás. pfúj.
2010. okt. 26. 11:42
 7/11 anonim ***** válasza:
45%
Én is ezt fogom csinálni ha öreg leszek.
2010. okt. 26. 11:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hánynom kell tőled.
2010. okt. 26. 13:16
 9/11 anonim ***** válasza:
ha apád nem adná oda anyádnak a fizetést akkor anyád elzavarná a háztól. szóval apád is pont ezt csinálja anyáddal csak kényszerből. (pénzeli)
2010. okt. 26. 13:19
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért ezzel nem értek egyet.

Egy régimódibb háztartástban a nő intézi a háztartás anyagi részét, ő vásárol be, ő fizeti a csekekket stb. Természetes, hogy ehhez a férjnek legalább 50%-ban hozzá kell járulnia.

2010. okt. 26. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!