Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Mivel puhítsam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Mivel puhítsam meg az anyámat hogy engedékenyebb legyen?

Figyelt kérdés

nem tudom ez a kérdés mennyire ebbe a témakörbe tartozik, de...mindegy

szóval az a \'gond\' hogy van barátom, nagyon jól elvagyunk egymással, minden tökéletes DE ez anyámnak nagyon nem tetszik. hetente vagy 3szor találkozunk, én szoktam menni hozzá. mindig beülünk valahová vagy csak leülünk egy játszótéren. nem egy városban lakunk. amúgy azért nem jön ő ide, mert egyszerűen nincs semmi, semmit nem lehet csinálni. igazából ez egy kis falu. mikor kérdeztem anyától hogy miért baj neki az, hogy én el szoktam menni, a válasza ennyi volt: csak. mondtam hogy ez nem volt rendes indok, erre szó nélkül kiment a szobámból. nem lehet vele megbeszélni semmit, mindig elkezd ordítani vagy lezárja azzal hogy nem, mert ő azt mondja. mit kezdjek vele? :( annyira kiborító, megőrülök tőle

16/lány

2009. júl. 4. 21:48
 1/9 anonim ***** válasza:
dettó. azzal a különbséggel, hogy hozzám inkább a barátom jár ki, mert engem nem engednek a városba...: /
2009. júl. 4. 21:51
 2/9 anonim ***** válasza:

légy te az okosabb, higgadtan mondd el neki, hogy van két választása, vagy közösen megbeszélitek hogy mi a probléma és kerestek rá megoldást, hogy mindenkinek jó legyen, vagy nem veszed figyelembe továbbra sem amit mond és marad az állandó veszekedés, és a jelenlegi állapot. Kérdezd meg ő melyiket szeretné? ha megint ordít mondd meg neki, hogy akkor továbbra is a saját döntéseidre fogsz alapozni és ez alapján cselekedni, ha nem tetszik neki, akkor beszéljen normálisan, Nyugodtan mondd el neki. Nézd sok választása úgysincs. így meg kiesik a bizalmi körödböl, ezt is elmondhatod neki. hajrá

27/L

2009. júl. 4. 21:53
 3/9 A kérdező kommentje:
nah akkor már ketten vagyunk...:S ójaj, annyira rossz ez így.
2009. júl. 4. 21:53
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen anyukám... pontosan ugyan ez. csak ő nem ilyen barát-téren, hanem minden másban:S és sajnos én nem tudok ellene semmit csinálni.. rengetegszer próbáltam már vele beszélni,de egyszerűen nem lehet. úgyhogy nem tudom mit tehetnél,próbálj meg azért leülni vele beszélni, és még az elején szögezd le, hogy hallgasson végig és mondd el neki, hogy mi bánt:)
2009. júl. 4. 21:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia. Lehet, hogy nem sokat segítek a válaszommal, de talán kérdezd meg anyukádat az ő fiatalkoráról. Hogy ő miket érzett ilyenkor. Emlékezzen vissza és beszéljen veled! Aztán esetleg bizonygathatod neki, hogy benned maximálisan megbízhat, nem csinálsz semmi hülyeséget, számít neked a véleménye, de tartsa tiszteletben az érzéseidet! Mondd el neki, hogy milyen nagyon rosszul esik neked, hogy nem fogadja el a párodat.

Amúgy a legtöbb szülő úgy van "kódolva", hogy foggal-körömmel ragaszkodik a kislányához, aki közben nagylány, majd nő lett és közben nem veszi észre, hogy fokozatosan tönkre teszi a kapcsolatát a saját gyerekével.

Szerencsére az én anyukám egy tündéri, engedékeny anyuci volt 16 éves koromban. 22 vagyok azóta.

2009. júl. 4. 22:01
 6/9 anonim ***** válasza:

vágod h full olyan mint az én anyám?

nem lehet vele leülni beszélni, pedig én nyitott vagyok..:S minidg NEM..nem nemé ésnem.. -.- és mondom dumáljunk, erre elmegy itthonról... nem oldja meg a problémákat, hanem eltusolja magában..:S hát én azt csináltam, h nem akart elengednii egy bliba pl 3 ig, mert h menjek haza 1re... csak egyet mondjon meg.. az a 2óra nem m1? ugyanugy bánthatnak 11kor mint 3kor.. vagy nappal:D tehát ezeket megkell neki modani. h ti nem ellenfelek vagytok. megkell próbálni kopromisszumokkat kötni, néha sajna nekünk is kell egy KICSIT:D:D engedi.:| de amugy én azzal győzöm meg mostanában h.. amikor egy ember ideges, zaklatott vki miatt, azzal általában ki aar cseszni.. ha nem is ugy h ő látja.. csak pl olyat csinálni amit nem tud meg, de a te lelked nyugidtabb lesz tőle. na én ezt kifejtettem anyumnak. h én igy akaratlanul, már csak azért is olyanokat fogok csinálni ami az ő szemében "nem helyes". -_- tehát tényleg megkell próbálni kifejteni, h nektek muszály, h jó legyen a kapcsolatotok. ha nem ül le először beszélni, eleinte kicsit fölényeskedni kell... ami nagyon nem fog neki tetszeni, h neked van igazad.. lehet h direkt ki is ba.sz veled:S enyém ien... de egy idő után beletörödik... ez ulajdonkééppen egy folyamat. hát nem tudom, h tudtam e segíteni..:) sok sikert kívánok!!:))

2009. júl. 4. 22:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Huh ez kemény dió, de megoldható.

A "csak" nem valami jó válasz, de ezt kaptad, ezzel kell beérned. :D

A legfontosabb megértened, hogy az anyád csak félt téged.

Ezzel nincs semmi baj.

A probléma megoldható. Elvileg, persze. :D

Elöször is akármennyire unalmas nálatok, igenis a fiúnak kellene hozzád mennie.

Vagy legalábbis el kellene mennie érted és vissza kellene kisérnie.

Ha fontos neked a fickó és te is az vagy neki akkor mond el neki, hogy az anyádat zavarja, hogy az "ő kicsi lánya" átutazik egy másik helységbe egy fiú után.

Ha nem érti meg akkor.......akkor lehet nem is vagy neki annyira fontos. :(

Ha megérti akkor ügyeskedni kell.

Elöször is a fiú kezdjen el lejárni hozzád.

Menjen el a kapuig és szépen csengessen be.

Majd később kísérjen haza.

Ezt eljátszátok párszor és javul a dolog.

Aztán jön a keményebb része a dolognak.

A személyes találkozó.

Nem tudom, hogy megtörtént-e már de remélem, hogy nem, mert akkor lehet a dolgokat jó irányba terelni.

Ha még nem ismerik egymást akkor egy ilyen kapuban váráskor hagyd, hogy beszélhessenek.

És fontos, hogy a fiú vegye elő a legjobb énjét.

Vésse az eszébe, hogy nem a haverokkal van, ezért ne lazázzon.

Legyen tisztelettudó és válaszoljon a kérdésekre.

Persze ne legyen görcsös. Csak nyugi.

Ne mondja, hogy " tisztességesek a szándékaim" :D:D:D az tuti gáz :D

Ha kérdezi, hogy mit fogtok csinálni akkor mondja, akkor csak őszintén, mert ha lebuktok akkor úszik a dolog.

Ha már ismeri. Ajjaj, akkor okkal félt. :)

Legalábbis azt hiszi.

Ha már ismeri akkor mindenképpen el kell érnetek, hogy megbízzon valamennyire a fiúban.

És ehhez bizony neki kell hozzád mennie.

A lényeg, hogy ne vádaskodj, ne kiabálj, ne veszekedj.

Mond el az anyukádnak, hogy te kedveled a fiút és ő kedves veled.

Meséld el, hogy miket szoktatok csinálni. Stb.

Vond be az életedbe.

Ha gondolod akkor kérhetsz tanácsot fiúügyben. (nem kell megfogadnod) :D

De ne szexpozitúrákat akarj tőle tanulni. :D:D

Valami hülyeséget, de mindenképpen gondold át, mert egy buta kérdéssel csak bajt hozol a fejedre. :)

Sok sikert.

2009. júl. 5. 01:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Jaj, most olvastam a második választ a kérdésedre.

Az egy marhaság. Semmit se fogadj meg belőle.

Atya ég, ki ír ilyen hülyeségeket?

Idézek:

"nem veszed figyelembe"

"mondd meg neki, hogy akkor továbbra is a saját döntéseidre fogsz alapozni és ez alapján cselekedni"

"sok választása úgysincs"

Bakker, ez totál gáz.

2009. júl. 5. 01:52
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat és a biztatást! :) próbálok vele majd beszélni...:)
2009. júl. 5. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!