Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy egy kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy egy kicsit engedékenyebb legyen?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok és 2 hónapja járok a barátnőmmel aki nem szereti ha túl rámenős vagyok (pl ha be akarok nyúlni a pólója alá vagy ilyesmi) meg van amikor tök jó a hangulat és én egy kicsit többet akarok akkor rögtön eltolja a kezem és akkor már elmegy a kedvem az egésztől...már sok dolgot próbáltam de egyik sem vezetett eredményre és amikor próbálom vele megbeszélni ezeket a dolgokat akkor egyből témát vált.hogy bírjam rá hogy engedékenyebb legyen? előre is köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 18. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Gondolom neki az az első kapcsolata, szóval adj neki időt, hiszen még csak 15 éves, új neki ez a helyzet, és még szoknia kell.

Te hány éves vagy? VOlt már kapcsolatod? vagy első neked is?

2009. márc. 18. 22:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem, hogyha valaki egyszerűen nem ilyen típus akkor azt kell, hogy mondjam sehogy sem tudod rávenni ilyen dolgokra. De lehet, hogy az baj, hogy 2 hónap után kicsit korainak találja...(mióta ismeritek egymást?)

Azt tudnám tanácsolni, hogy akkor ne így közeledj felé, hiszen ha valamelyik félnek nem esik jól valami az már rég rossz. Diszkrétebben is ki lehet mutani, hogy szereted/ tetszik Neked! Néha sokkal többet jelent nekünk lányoknak egy kedves szó, egy gyengéd érintés vagy egy érzéki csók!

-Tündérlány(17)-

2009. márc. 18. 22:30
 3/7 anonim ***** válasza:

előző vagyok, félre olvastam.

szóval te vagy 15, a barátnőd mennyi? gondolom neki első kapcsolat, és neked?

2009. márc. 18. 22:31
 4/7 A kérdező kommentje:
barátnőm is 15 és nekem ez a 3. kapcsolatom neki meg azthiszem már a 4.
2009. márc. 18. 22:33
 5/7 A kérdező kommentje:
jah és már fél éve ismerjük egymást
2009. márc. 18. 22:35
 6/7 anonim ***** válasza:
phúde tapasztalt vén róka vagy!!!és már a 3. kapcsolatod!!!...akkor meg minek nyulkálsz? hova sietsz?ennyi tapasztalattal a hátad mögött tudnod kéne hogy nem illik ajtostol rontani a házba hagyd hogy ő kezdeményezzen ha nem vagy képes erre nagy bajok lesznek
2009. márc. 18. 22:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Helló,

Ha rámenős vagy, egyszerűen kérdezd meg, hogy miért nem nyúlhatsz a pólója alá... Lehet, hogy olyan választ hallasz, amiből megtudod, hogy mikor is jutsz el a bőréig :)

Sok sikert!

2009. márc. 19. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!