Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy egy kicsit engedékenyebb legyen?
Gondolom neki az az első kapcsolata, szóval adj neki időt, hiszen még csak 15 éves, új neki ez a helyzet, és még szoknia kell.
Te hány éves vagy? VOlt már kapcsolatod? vagy első neked is?
Szia!
Szerintem, hogyha valaki egyszerűen nem ilyen típus akkor azt kell, hogy mondjam sehogy sem tudod rávenni ilyen dolgokra. De lehet, hogy az baj, hogy 2 hónap után kicsit korainak találja...(mióta ismeritek egymást?)
Azt tudnám tanácsolni, hogy akkor ne így közeledj felé, hiszen ha valamelyik félnek nem esik jól valami az már rég rossz. Diszkrétebben is ki lehet mutani, hogy szereted/ tetszik Neked! Néha sokkal többet jelent nekünk lányoknak egy kedves szó, egy gyengéd érintés vagy egy érzéki csók!
-Tündérlány(17)-
előző vagyok, félre olvastam.
szóval te vagy 15, a barátnőd mennyi? gondolom neki első kapcsolat, és neked?
Helló,
Ha rámenős vagy, egyszerűen kérdezd meg, hogy miért nem nyúlhatsz a pólója alá... Lehet, hogy olyan választ hallasz, amiből megtudod, hogy mikor is jutsz el a bőréig :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!