Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes fiatalon (18) lekötni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Chris1910 kérdése:

Érdemes fiatalon (18) lekötni magad egy lánynál?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem és komolyan gondolom csak félek attól hogy ő még szeretne majd bulizni stb.(16) Pont ezért szakítottunk mert ő még nem akarta lekötni magát de egyikőnknek sem ment egymás nélkül és úgy néz ki újra összejövünk. És ő is azt mondta, hogy rájött hogy csak mellettem lehet boldog.

Kétségbe esek amikor azt mondják, hogy jaj úgysem ő lesz a feleséged stbstb nem állhatsz meg egynél...

Szerintetek? Tapasztalatokra is kíváncsi vagyok..

2012. jan. 2. 18:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én már csesztem rá pajtás:) ne akard te is ezt az érzést.:) 16 éves lánnyal szerintem ne legyenek ennyire magasröptű vágyaid.
2012. jan. 2. 18:51
 2/12 anonim ***** válasza:
vannak normálisabb lányok is ><
2012. jan. 2. 18:52
 3/12 anonim ***** válasza:
A helyedben énis így lennék, én is 18 vagyok, és komoly kapcsolatot szeretnék..csakhát ehhez 2 ember kell. Én ezért inkább az idősebb lányokra hajtok, mert velük lehet talán tervezni komoly kapcsolatot, a 16 évesek még sokszor bizonytalanok...De ha nem bírjátok egymás nélkül próbáljátok meg, de kevés olyan van, hogy egy 16 éves lány kitart annál a srácnál,a kivel akkor jár...
2012. jan. 2. 18:53
 4/12 anonim ***** válasza:
járjatok. nem kell most feleségül venned... nem is kell megmondani az elején hogy no akkor mi 3hónapig leszünk együtt. legyetek barát és barátnő, amíg jól érzitek egymás mellett magatokat és amíg szeretitek egymást
2012. jan. 2. 18:54
 5/12 A kérdező kommentje:
persze nem is akartam feleségül venni:) csak sokan mondják hogy felejtsem el stb.. de én bízok benne na mind1. Majd lesz ami lesz
2012. jan. 2. 18:57
 6/12 anonim ***** válasza:
őszinte leszek, 99% hogy nem vele fogod leélni az életed. kérdezheted, hogy akkor meg minek járj vele. de ennyi erővel mindenki várjon 25 éves koráig? hova tűnt a mai tinikből a spontaneitás? mindent előre megterveznek, hogy "jaj én itt és itt fogom így és így elveszteni", minden fotót hosszas pózolás előz meg, a suliba is úgy öltöznek fel, mintha a milanói divathétre mennének... Vágj bele! Lehet, hogy nem vele éled le az életed, de élvezd amíg jó! Élvezd ki, hogy szeretitek egymást, hogy jó együtt! Néha jobb nem tervezni, hanem menni kicsit az árral!
2012. jan. 2. 19:32
 7/12 A kérdező kommentje:
persze értem én csak azért vannak ilyen pillanatok amikor elgondolkozok hmm de úgyse lehet tudni sose semmit, hirtelen változik minden:/
2012. jan. 2. 19:43
 8/12 anonim ***** válasza:

18 évesen, főleg 16 évesen az párkapcsolatok még csak úgymond gyakorlókapcsolatok: tanulod, megismered a másik nemet, tapasztalatot szerzel, egyáltalán hogyan viselkedsz a nemednek megfelelően egy kapcsolatban, hogyan bánsz a másikkal...stb. Ez egy baromi nehéz dolog, sok buktatóval, aminek a kiküszöbölésére egy tiniszemélyiség még teljesen éretlen és ez így van jól. Ezeknek a tapasztalatoknak köszönhetően lesznek egyre jobbak a későbbi párkapcsolataid.

26 N

2012. jan. 2. 20:41
 9/12 anonim ***** válasza:
16 éves voltam mikor összejöttem a mostmár volt barátommal most 20 vagyok.Minden, de minden jó vele.Imádunk együtt lenni, hiányzik ha nincs velem...de már másfele is szeretnék menni.Mostmár bánom hogy ilyen komoly kapcsolatba kezdtünk akkor...Ha később találkozunk akár még...na mind1..
2012. jan. 2. 20:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha 20 évesen ilyet érzel, tovább kell lépni.
2012. jan. 2. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!