Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdemes barátnőt keresni a szexen kívül még?
Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 17:15
1/17 anonim válasza:
Jókérdés. Ha megtaláltad a megfejtést, oszd meg velem is.
2/17 anonim válasza:
Most, főz, takarít. Elméletileg jó beszélgetőpartner, esetleg "lelki társ", de az esetek 90-99%-ában a szex miatt kell. Egyedül unalmas.
3/17 anonim válasza:
nem vagy magányos, nem unatkozol ha vele vagy, meg tudod vele beszélni a problémáidat, megvigasztal
4/17 anonim válasza:
Hogy nem unatkozol, az biztos...
5/17 anonim válasza:
Beleszeretsz majd egy lányba,és máris nm lesznek ilyen hü*e kérdéseid.
6/17 anonim válasza:
Ha ugy gondolod, hogy a nők csak erre jók, akkor neked találták fel a prostikat! Hajrá! Vagy be is buzulhatsz, és akkor nem kell a nőkkel foglalkoznod! ;)
7/17 anonim válasza:
Azért, mert a szex végeredménye csak egy pillanatig tartó kellemes érzés, de egy barátnő egy társ ennél sokkal többet tud adni ami sokszor többet jelenthet számodra mint egy orgazmus...
8/17 anonim válasza:
Nem kell félni, hogy túl sok megtakarított pénzed marad. Remekül befekteti ruhákba, ékszerekbe...
Hajvasalóba, epilátorba, turmixgépbe, szempilla spirálba, rúzsba, púderekbe, krémekbe, iphone 4-be, kocsiba, csivavába, képkeretekbe, illatos gyertyákba, füstölőkbe, parfümökbe, cipőkbe, pancsolt szeszesitalokba, welness hétvégékbe...
9/17 anonim válasza:
Nem értem a negatív felhangot... Van 1-10%, ami jól is jön ki...
10/17 anonim válasza:
Hát én apavetően azt szeretem a nőkben, hogy jól néznek ki(már amelyik) és az erotika. De vannak mélyebb lélektani dolgok, pl. van amikor elindul bizonyos kémia, és esetleg belezúgsz olyan csajba is akiről nem gondoltad volna első látásra. Szal sztem baromság hogy csak a szexre jó egy kapcsolat. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!