Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi (k) lehetnek azok a dolgok,...

Haggyámán kérdése:

Mi (k) lehetnek azok a dolgok, amiket mindenképp érdemes megcsinálni fiatalon, teszem azt 22-23 éves korig?

Figyelt kérdés

Ugyanis ettől a kortól az emberek inkább már a munkára, családra koncentrálnak.

Olyanokra gondolok, hogy spontán túrázás haverokkal, éjszakai medencézés (vicces tud lenni :), stb.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2011. jan. 17. 07:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó ezeket így besűríteni néhány évbe. Mert most fiatalon kiéled magad, utána meg már csakis komolyabb dolgokkal foglalkozol? Abban mi a jó? Szerintem ha 28 évesen támad kedve az embernek esti medencézni, ugyanúgy megteheti, attól függetlenül hogy van-e családja vagy sem. Ha valaki felnő, nem muszáj automatikusan besavanyodni is. :) Nekem ez a véleményem.
2011. jan. 17. 07:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Most kell szakmát tanulnod, legyen az akár fizikai, akár szellemi, később, család mellett már nehezebb lesz. Tehát tanulj, ha teheted láss világot, és mindenképpen legyen egy olyan baráti köröd, akikkel még azután is szoros kapcsolatot tudsz tartani, ha már a személyes találkozás valami oknál fogva ritkul. Ha van valami, ami különösen érdekel (pl. régi korok eseményei, leletei, vagy éppen számítástechnika, vagy festészet, akármi) hobby szinten, most még van időd áldozni rá, tedd azt. Gondolj arra, hogy amikor majd belépsz az élet "taposó-malmába", mi az, amire akkor már nem lesz időd.
2011. jan. 17. 08:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen, én is így gondolom, nem akarok belesűríteni pár évbe az egész gyerekkorom.

Szerencsére baráti társaság megvan, szerintem meg is fog maradni jó pár év múlva is. A tanulás pedig folyamatosan megy, jelenleg egyetemre járok.

Így belegondolva viszont, az hogy 28 évesen is lehet éjszakai fürdőzni, teljesen igaz. :)

Köszönöm a válaszokat!

2011. jan. 18. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!