Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha ő a legtökéletesebb, néha ő tud a legnagyobbat rúgni belém. Érdemes így folytatni?
2 éve vagyunk együtt barátommal. Elejétől fogva szélsőségekben élem meg a kellemes és kellemetlen élményeket párom részéről. Amikor kilátástalan minden, és tényleg nem állok messze a begolyózástól, nagyom empatikus, és feltud engem vakarni, és ő az egyetlen aki képes rá, mert igazából ő az egyetlen akit érdeklek. Életem legrosszabb szakaszain mindig átsegített. A másik oldala, hogy váratlanul keresztbe tesz nekem, kellemetlen döntések elé állít és lebecsül. Tudom létezik "az egyszer fent, egyszer lent", és valamit valamiért, de érdemes ezt így folytatni? Nem ismerek más párkapcsolat mintát ezen kívül, kíváncsi lennék kívülállók mérlegeléseire.
24/L
Ezt igazából te érzed, hogy jó e így neked. Én 1 éve vagyok együtt barátnőmmel, nekünk nem hogy nem ilyen hullámzó a kapcsolatunk de még nem is veszekedtünk, persze kitudja mit hoz a holnap. Nekem biztos nem esne jól ha valaki ezt csinálná. Nem jó ha keresztbe tesznek az embernek, főleg ha az tesz keresztbe akit a legjobban szeret. Szerintem gondold ezt át, beszéld meg vele is, és majd előbb utóbb dűlőre jutsz.
18/f
89% nem tudja a barátom a rám gyakorolt hatásait. Örülök (?) hogy nem vagyok egyedül ezzel, mert megerősít hogy ezek az érzések időnként velejárói a párkapcsolatoknak. 79% egyáltalán nem éreztem sértőnek amit írtál, még ennyi nappal a kérdés kiírása után is helyretett. Köszönöm neked.
Utolsó..ha csak ezen múlna a folytatás hogy barátom jól néz ki, akkor be sem kapcsolom a gépet kiírni a kérdést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!