Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes még küzdenem? 15/L
A barátommal már 1,5 hónapja járunk, és nagyon szeretem meg minden, ő is azt mondja, de én kezdek egyre jobban kételkedni...:///
most lesz új év, és nem együtt lesz, és el sem hívott, én meg akarom kérdezni, hogy lenne e kedve velem lenni, de nem hiszem, hogy akar...ahol ő lesz ott lesznek más lányok is, és én biztos vagyok benne, hogy meg fog csalni, akár részeg lesz, akár nem....lehet, hogy ez is a terve, hogy majd összeismerkedik ott valakivel, és aztán engem szépen otthagy...
Még soha nem voltunk együtt szórakozni sehol...el sem hívott....szerintem már meg is csalt....és a tudat, hogy elveszíthetem, nagyon fáj...ezek a dolgok szerintetek annak a jelei, hogy már nem szeret, és csak kihasznál??? Nagyon szeretem, nem szeretném, hogy összetörje a szívem, mert már egyszer megtette, és azt mondja, hogy soha nem fogja újra...vajon igazat mond? :((
Nem akarom elveszíteni, mert nagyon szeretem, és én küzdeni akarok érte, a kérdés, hogy érdemes e...és ha egyszer összetört, akkor még egyszer meg fogja tenni? :((( Bocs i a regényért, de teljesen ki vagyok borulva, és annyi még bennem a megválaszolatlan kérdés.....15/L
15 évesen, előtted az élet. Nem foglalkoznék vele, találhatsz minden ujjadra 1-et.
1,5 hónap meg semmi, én azt nem is tekintem járásnak...
1. Aki ennyire nem bízik a párjában az gyerekes, mert össze jött vele amikor nem állt készen rá.
2. Ha már egyszer szakítottatok, minek jöttetek össze még egyszer? Ha először nem sikerül másodszor se fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!