Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes még küzdenem? 15/L
A barátommal már 1,5 hónapja járunk, és nagyon szeretem meg minden, ő is azt mondja, de én kezdek egyre jobban kételkedni...:///
most lesz új év, és nem együtt lesz, és el sem hívott, én meg akarom kérdezni, hogy lenne e kedve velem lenni, de nem hiszem, hogy akar...ahol ő lesz ott lesznek más lányok is, és én biztos vagyok benne, hogy meg fog csalni, akár részeg lesz, akár nem....lehet, hogy ez is a terve, hogy majd összeismerkedik ott valakivel, és aztán engem szépen otthagy...
Még soha nem voltunk együtt szórakozni sehol...el sem hívott....szerintem már meg is csalt....és a tudat, hogy elveszíthetem, nagyon fáj...ezek a dolgok szerintetek annak a jelei, hogy már nem szeret, és csak kihasznál??? Nagyon szeretem, nem szeretném, hogy összetörje a szívem, mert már egyszer megtette, és azt mondja, hogy soha nem fogja újra...vajon igazat mond? :((
Nem akarom elveszíteni, mert nagyon szeretem, és én küzdeni akarok érte, a kérdés, hogy érdemes e...és ha egyszer összetört, akkor még egyszer meg fogja tenni? :((( Bocs i a regényért, de teljesen ki vagyok borulva, és annyi még bennem a megválaszolatlan kérdés.....15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!