Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes még küzdenem? 15/L

Figyelt kérdés

A barátommal már 1,5 hónapja járunk, és nagyon szeretem meg minden, ő is azt mondja, de én kezdek egyre jobban kételkedni...:///

most lesz új év, és nem együtt lesz, és el sem hívott, én meg akarom kérdezni, hogy lenne e kedve velem lenni, de nem hiszem, hogy akar...ahol ő lesz ott lesznek más lányok is, és én biztos vagyok benne, hogy meg fog csalni, akár részeg lesz, akár nem....lehet, hogy ez is a terve, hogy majd összeismerkedik ott valakivel, és aztán engem szépen otthagy...

Még soha nem voltunk együtt szórakozni sehol...el sem hívott....szerintem már meg is csalt....és a tudat, hogy elveszíthetem, nagyon fáj...ezek a dolgok szerintetek annak a jelei, hogy már nem szeret, és csak kihasznál??? Nagyon szeretem, nem szeretném, hogy összetörje a szívem, mert már egyszer megtette, és azt mondja, hogy soha nem fogja újra...vajon igazat mond? :((

Nem akarom elveszíteni, mert nagyon szeretem, és én küzdeni akarok érte, a kérdés, hogy érdemes e...és ha egyszer összetört, akkor még egyszer meg fogja tenni? :((( Bocs i a regényért, de teljesen ki vagyok borulva, és annyi még bennem a megválaszolatlan kérdés.....15/L

2011. dec. 28. 13:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A 2. pont is a gyerekességre utal. Mondjuk inkább a tapasztalatlanságra.
2011. dec. 28. 13:23
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megértéseteket....azt hiszem pont rátok van szükségem ilyen helyzetekben....-.-
2011. dec. 28. 13:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű. Rá kell ébreszteni őt arra, hogy mit akar. Ha téged akar, akkor a szilvesztert is veled fogja tölteni(ez velünk is hasonlóan volt), és nem lesz probléma ha együtt buliztok. Idő, amig a szerelem kialakul, ha nem várja meg, akkor ő nem elég türelmes hozzád, nem képes elismerni a szerelmed, nem is igazi férfi. Te nyugodj meg, a hiba nem benned van, hanem benne, ez a leirtakból is látszik. A gyerekességet kizárnám, a szerelem az mindig komoly dolog. Beszélgess el vele kettesben, mélyebben a dolgokról, de nem msn-en, vagy facebookon, ketten, egy szobában, és válaszoljatok meg minden kérdést, a nyíltság egy kapcsolatban nagyon fontos. Sok szerencsét :)
2011. dec. 28. 14:27
 14/16 A kérdező kommentje:
köszi, végre egy normális válasz, már kezdtem feladni, ami nem rám vall....
2011. dec. 28. 14:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
pontozz fel, szivi!:D
2011. dec. 28. 14:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez egy példa arra miért nem jó éretlenül,gyerekként járni valakivel komolyabban,teljesen felesleges 15 éves gyerekként ennyire ragaszkodni egy sráchoz aki nyilván már nem szeret ha egyátalán szeretett,az sem biztos,túl fiatalok vagytok az egészhez,nem is bízol benne.15 éves vagy előtted az élet hagyd az egészet,és azt ajánlom várj 1-2 évet a pasizással,amíg elég érett,és felkészült leszel egy párkapcsolathoz.Túl fogod élni a szakítást,az élet tele van csalódásokkal,és fájdalommal.
2011. dec. 28. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!