Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Jóban vagyok egy lánnyal az egyetemről, találkozgatunk, stb., szal jól elvagyunk. Annak ellenére, hogy minden tekintetben eléggé a toppon van ( szép, kedves, intelligens) engem eleinte nem érdekelt, és bevallom őszintén, amikor megismertem anno, eléggé sztereotipikusan álltam hozzá. Viszont már akkor is volt, és most is van pasija... :S És ezért nem tudom ő hogy viszonyul hozzám, és én hogyan viszonyuljak hozzá. Bennem ott van a ,,vészjelzés", hogy olyan nőre nem nyomulunk,akinek van barátja... de ő mégis találkozgat velem (az első után ő mondta,hogy menjünk még együtt erre-arra, mert jól érezte magát velem.)... Szóval elég tanácstalan vagyok. Mit gondoltok a dologról?
Normális válaszokat kérek... előre is köszi! :)
egy jó barátként tekint rád..:) akivel jól érzi magát.
ha szakít a pasijával nagy valószínűség, hogy összejösztök.
Köszi a választ :)
Egyébként minden ismerősöm, barátom bíztat, hogyha adja a jeleket, nyomuljak rá... de nem tom, bennem ott van ez az érzés,hogy helytelen lenne...
Hogyan? Mondasz neki ilyeneket, hogy "dejól nézel ma ki" "ez a ruha jól áll rajtad" ha az ilyenektől nem jön zavarba, hanem örül neki, akkor előbb utóbb igényt is fog tartani erre a "szolgáltatásra" és megkedvel.
Az a kérdés, hogy a másik oldalról mit kap, mert ha a pasijával elégedett, akkor nem lesz oka váltani, hiába vagy egy kicsit jobb. A "biztonság" fontosabb a nőknek. Hogy ők szakítsanak max kivárni tudod, előremozdítani ne akard, mert azzal csak fájdalmat okozol neki és téged fog utálni érte........
Ilyeneket alapból mondok neki, és mindig örül neki :)
Az ő kapcsolatukról annyit tudok, hogy nyáron már szakítottak... ezt mondta el nekem, és azt is,hogy egyetért velem abban, hogy azt,hogy szakítottak, soha nem fogja elfelejteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!