Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan eljegyzési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan eljegyzési gyűrű ami 900. 000 Ft-be kerül?

Figyelt kérdés
Az alapszabály az, hogy a gyűrűnek három havi fizetés összegének kell megfelelnie. (bár én inkább gondolkodok 1.000.000-ban legyen akkor már kerek szám)
2012. jan. 1. 13:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
34%

Szóval a kérdező a sz* ember, ti meg a megtestesült tisztesség? Itt lehordjátok mindennek, hogy ezzel növeljétek az amúgy is kicsi önbizalmatok. Ha már sikeresek nem vagytok, legalább oszthattok valakit mi ? Azért szánalmasak itt egyesek. Lassan ott tartunk, hogy szégyellni kell, ha valaki jól keres és nem tud panaszkodni.

Kérdésedre viszont... nem hallottam még nálunk erről a szokásról, gyűrűből pedig értékesebbet is lehet találni, de én nem költenék rá ennyit. Én is inkább gyűjtenék még és ingatlant vennék vagy autót vagy esetleg nászútra tenném félre.

2012. jan. 1. 15:02
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval a kérdező a sz* ember, ti meg a megtestesült tisztesség?"

Nem, nem vagyok angyal, de megvetem azokat az embereket, akik a pénzükkel hencegnek.

2012. jan. 1. 15:09
 23/27 A kérdező kommentje:
jól van na kicsit elszaladt velem a ló csak 18 éves vagyok és még középsuliba járok láttam ma egy vígjátékban egy ilyet és úgy gondoltam felteszem kérdésének. Aztán a válaszokból úgy gondoltam játszok egy kicsit. De amúgy igazatok lenne ha tényleg elvégeztem volna xy-ont meg z fizetésem volna elég nagy hülyeség lenne hencegni vele. De ezt nem tudtam ki hagyni. Amúgy tényleg kíváncsi voltam rá van e ilyen szokás...
2012. jan. 1. 16:32
 24/27 A kérdező kommentje:
De mondjuk egy-két válaszoló megérdemelte néhányan úgy válaszoltak mint ha a magas fizu bűn lenne meg hogy drága gyűrűt akarnék venni a leendő feleségemnek (megjegyezném hogy ez sem igaz!!)
2012. jan. 1. 16:34
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
alapszabály-e vagy se nem ez fogja meghatározni házasságod sikerét arra egy egy műanyag gyűrű is megfelel
2012. jan. 1. 18:19
 26/27 anonim ***** válasza:
18%
de csórik az emberek,h itt b*sztatják azt akinek jobb a fizetése,mint nekik.....még akkor is ha játékból írta ki a kérdező,biztos van ilyen ember,de hát ez van
2012. jan. 2. 10:10
 27/27 A kérdező kommentje:

nem játékból írtam k, tényleg érdekelt van e ilyen szokás, de játék lett belőle mert a 4-5 válaszoló ha megteheti lelő mert 1 milláért akarok gyűrűt venni

főleg hogy nem is a kérdésre válaszoltak

pozitívan értékemet őket tehát látszik mennyire vettem komolyan

2012. jan. 2. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!