Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan eljegyzési gyűrű ami 900. 000 Ft-be kerül?
Ez Amerikában megszokott,nálunk az icipici kis Magyarországon csodának számít,ha valaki 3havi fizuját szívesen elkölti egy gyűrűre.Mi lesz a karikagyűrűkkel majd?Azok majd 10x annyiba fognak kerülni?:)
Érdemes inkább ingatlanra,eskövőre félretenni ennyi pénzt,mint egy gyűrűre.Annak ellenére,hogy én is jómódú vagyok,nem szeretnék ennyire drága gyűrűt,sőőt.Maximum úgy merném hordani,ha mindenhova sofőrrel és testőrrel járnék,akkor tudnám,hogy nem lopják le az ujjamról.
A kérdésre reagálva,igen létezik 900.000-es gyűrű,sőt annál több is...
én sem tudhatok mindent...
és nem tudom mi nem adná oda 3 havi fizuját valamiért amit olyasvalakinek ad akit jobban szeret mint az életét...
szerintem nem nagy ár
"azt is mondhatnám hogy van két betű a nevem előtt (Dr. (jogi)).
nyilván sokat keresek..."
Villogunk, villogunk! XD Szánalmas!
Amúgy mit ér a magas fizetés, és a Dr. a neved előtt ha:
"Penis iuris mollus est, coitare non potem!"
Amúgy milyen a Dr. sötét oldalán :-P
Egy medikus
"Nézzétek már meg a kérdező írását! A helyesírása és a stílusa alapján csak rakodómunkás a teszkóban. Valószínűleg be sem engednék egy jobb ékszer üzletbe..."
Jogos....
Sose volt erősségem a helyesírás...
de manapság ez nem számít a helyesírás ellenőrző programok miatt, de ez nem számít egy ilyen oldalon
mindenkit beengednek az ékszerüzletbe aki ki tudja fizetni ami az üzletben van
jogi doktorátusom van és mit ér a magas fizetés és a Dr-i cím? ember... erre inkább nem válaszolok
"jogi doktorátusom van és mit ér a magas fizetés és a Dr-i cím? ember... erre inkább nem válaszolok"
Ott volt egy latin mondat is! Azt hittem, hogy a jogászok minimális szinten azért tudnak latinul, vagy ha esetleg mégsem, akkor legalább a Google fordító használatához van elég eszük, de eszerint nincs....
De akkor fordítok Mit ér a Dr. a neved előtt és a sok pénzed, ha egy puhapocs jogász vagy (tisztelet a kivételnek), aki még egy nőt sem tud normálisan meghágni. Jelen esetben pedig úgy tűnik, igaznak bizonyul, ez a kis idézet a medikus indulóból, ugyanis egy normális magára valamit is adó jogász nem egy ilyen oldalon kezdene el a pénzével és a diplomájával hencegni, névtelenül. Mert nekem speciel nem azokkal a jogászokkal van bajom, akik tényleges szakmai tudással rendelkeznek, hanem a hozzád hasonló hulladékkal, akik valahogy tíz év alatt lenyomták az ötéves képzést, és aztán azt hiszik, hogy ők az atyaúristenek, és nekik mindent szabad csak azért, mert a nevük előtt ott van a dr. iuris. Habár, a te esetedben, tényleg megkérdőjelezhető, még az is, hogy egyáltalán jogász vagy e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!