Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak főként fiuk válasza érdekel?
Figyelt kérdés
tehét van 1 gyönyörü barátnöm szeretem meg minden de szex nincs köztünk ami nekem már nagyon hiányzik tény hogy szüz vagyok de akkor is :D most adódott 1 lehetőség hogy egy szőkésbarna hajú kék szemű csinos pofi kerek cicik és kere popsi hosszú combú csajjal lefeküdjke és túl legyek a dolgon de nem tudom hogy mit csináljak :s
mert utána hogy nézzek bele barátnöm szemébe
2011. dec. 30. 13:42
41/45 A kérdező kommentje:
magammal igen de vele nem egyre jobban ugy érzem hogy ö nem szeret vagy én nem is tudom már :(
2012. jan. 2. 15:43
42/45 anonim válasza:
Miért, mi történt? Leírhatod, ha gondolod.:)
43/45 A kérdező kommentje:
azt mondta hogy nem tud megbizni bennem szex téren mert hogy fél ez a kisebbik bajom de utánna valami olyasmit mondott hogy én jobban szeretem öt mint ö engem és ez nekem ugy jött le hogy ö nme szeret . De ö azt mondja hogy szerelmes csak nem annyira mint én .
És ezt nem tudom hogy jó vagy nem jo nem tudom hogy mi van :(
2012. jan. 2. 17:19
44/45 anonim válasza:
Akkor valószínű, hogy azért nem feküdt le veled eddig, mert nem érez irántad úgy, ahogy kellene. Elképzelhető, hogy nem szerelmes, csak szeret/kedvel, van akinek ez nem elég a szexhez. Ő szűz még egyébként?
45/45 A kérdező kommentje:
igen az ezt mondta hogy szerelmes csak fél ennyi ezt ma mondta én már nem nagyon tudom hogy mit gondoljak komolyan
2012. jan. 2. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!