Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak főként fiuk válasza érdekel?

Figyelt kérdés

tehét van 1 gyönyörü barátnöm szeretem meg minden de szex nincs köztünk ami nekem már nagyon hiányzik tény hogy szüz vagyok de akkor is :D most adódott 1 lehetőség hogy egy szőkésbarna hajú kék szemű csinos pofi kerek cicik és kere popsi hosszú combú csajjal lefeküdjke és túl legyek a dolgon de nem tudom hogy mit csináljak :s

mert utána hogy nézzek bele barátnöm szemébe

2011. dec. 30. 13:42
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
alapbol akart várni 5-6 honapot most ugy volt karácsonykor végre eljön az idö de végül lefujta mert fél
2011. dec. 30. 13:57
 12/45 anonim ***** válasza:

Ne dugd meg! Sokkal inkább a barátnőd problémáján kellene dolgoznod. Derítsd ki, hogy miért is fél a szextől, illetve próbáld ellazítani, megnyugtatni, rávezetni.

Ha nem megy, akkor szakíts vele és foglalkozz mással, de mellette semmiképp se tedd. 23/L

2011. dec. 30. 13:59
 13/45 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nem tudsz a szemébe nézni nem kell mártirkodni amiről nem tud az nem fáj neki és így neked is jobb lesz csak pakold meg a másik ribancot egyszer kétszer vagy ahányszor jól esik aztán végre ha kiélted vágyaidat foglalkozhatsz a barátnőddel !
2011. dec. 30. 14:07
 14/45 Bobek válasza:
Így van, adj még neki egy kis esélyt... kezdjétek pettinggel, nem kell egyből lefeküdni...legyen fantáziátok!! Adjatok egymásnak olajos erotikus masszázst, fürödjetek együtt, ismerjétek meg egymás testét...több hónapig is el lehet így húzni, és nagyon izgalmas tud lenni. Segíts neki, és lehet, hogy a végén még magadra is büszke leszel.
2011. dec. 30. 14:08
 15/45 A kérdező kommentje:
ezek mégis vannak amiket leírtál petting meg csak az én részemről van azt ö nagyon is élvezi örülök is hogy neki jó de nekem is hiányzik már egy kis "plusz"
2011. dec. 30. 14:12
 16/45 Bobek válasza:
Mond meg neki, hogy hiába van melletted, mégis hiányzik.
2011. dec. 30. 14:15
 17/45 anonim ***** válasza:

Ez a "félek" duma arra jó hogy még 5év múlva is szűz legyél!

Farkald el a kerek seggűt! Egy dolgot jegyezz meg! Amit ma nem dugsz meg az az ÉLETED VÉGÉIG HIÁNYÉRZETET FOG OKOZNI!!

2011. dec. 30. 14:16
 18/45 anonim ***** válasza:
Az utolsó véleményét adom én is ezt vallom !
2011. dec. 30. 14:17
 19/45 A kérdező kommentje:
lehet egyszer megfogom bánni de akkor nem probálom ki a kis szöszit :D
2011. dec. 30. 14:18
 20/45 A kérdező kommentje:
közben én is azon agyalok hogy lehet sose lesz alkalmam még 1 ilyen jo nőt megkurni akkor miért is ne tegyem meg :D valahogy csak magamba tudom tartani hogy ne bukjak le
2011. dec. 30. 14:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!