Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak főként fiuk válasza érdekel?
Figyelt kérdés
tehét van 1 gyönyörü barátnöm szeretem meg minden de szex nincs köztünk ami nekem már nagyon hiányzik tény hogy szüz vagyok de akkor is :D most adódott 1 lehetőség hogy egy szőkésbarna hajú kék szemű csinos pofi kerek cicik és kere popsi hosszú combú csajjal lefeküdjke és túl legyek a dolgon de nem tudom hogy mit csináljak :s
jo basszus ha neked felajánlkozna 1 ilyen nö nem hiszem hogy nem dugnád meg vagy legalább nem gondolkoznál el rajta szerintem egy ilyen ajánlaton minden férfi elgondolkozik
2011. dec. 30. 14:25
23/45 anonim válasza:
És mi van, ha lebuksz? Fiatal vagy, farkalj meg mindent ami mozog.
2011. dec. 30. 14:25
24/45 anonim válasza:
jézus, elég vicces, szűz fiúcska, és ő már dug... :) meg kefél... ha ilyen vagány vagy, nem várnál hét hónapot a barátnődre és nem itt kérdezgetnél minket. bocs, ez a véleményem. :D
2011. dec. 30. 14:26
25/45 A kérdező kommentje:
kira1
igazad van de basszus itt vagyok 21 éves vártam már eleget bár valoszinü csak itt nagy a pofám :D
2011. dec. 30. 14:28
26/45 anonim válasza:
Akarat erővel mindent el lehet titkolni ráadásul úgy hogy még lelki ismeret furdalásod se lesz mivel ha belegondolsz h milyen jót teszel magadnak vele de a barátnődnek meg nem okozol se lelki se fizikai fájdalmat mert nem tudja és nem is fogja megtudni ! úgyhogy csapj a lovak közé a szöszivel mindig csak a mostal a jelennel foglalkozz 2-3 nappal előbbre ne gondolkozz így izgalmas élni az életet nem pedig 7 hónapon keresztül egy egy oldalú petting partit zavarni ami rohadt unalmas már az első hét után !
2011. dec. 30. 14:28
27/45 anonim válasza:
Te magad írtad, hogy nem tudnád eltitkolni előle, tehát a kapcsolatodra keresztet vethetsz, ha ezt megteszed. Ér ennyit egy dugás, miközben lehetne egy barátnőd, akivel szeretitek egymást, és lehet nem kellene sok idő, és megnyílna előtted teljesen?
2011. dec. 30. 14:33
28/45 anonim válasza:
Utolsó maradj a marhaságaiddal dehogynem tudja eltitkolni !
2011. dec. 30. 14:37
29/45 A kérdező kommentje:
a fene se tudja mi lenne a jó sose gondoltam volna hogy valaha ezen fogok rágódni :S
2011. dec. 30. 14:37
30/45 anonim válasza:
Vagy mutasdt meg ezt a kérdést a barátnődnek a kommentekkel együtt, és akkor valószínüleg már nem kell majd azon rágódnod, hogy mi lesz majd a barátnőddel, mert majd kib@sz a pitsába.
Ahelyett, hogy lenne benned annyi gernic hogy megbeszéled vele, azon gondolkodsz, hogyan kúrj félre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!