Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak főként fiuk válasza érdekel?
tehét van 1 gyönyörü barátnöm szeretem meg minden de szex nincs köztünk ami nekem már nagyon hiányzik tény hogy szüz vagyok de akkor is :D most adódott 1 lehetőség hogy egy szőkésbarna hajú kék szemű csinos pofi kerek cicik és kere popsi hosszú combú csajjal lefeküdjke és túl legyek a dolgon de nem tudom hogy mit csináljak :s
mert utána hogy nézzek bele barátnöm szemébe
21 éves vagy és szex még mindig nincs közted és a barátnőd között. Nekem is volt ilyen, a csaj nem szeretett, csak az önbizalomhiányát próbálta meg velem ellensúlyozni, hogy ő azért kell valakinek, de szex nem volt mert még korai meg egyéb f*szságok...
én a helyedben mindenképp lefeküdnék a hosszú combúval, aztán ha a lelkiismeret zavar akkor szakítás a barátnővel ( még úgyis lehet 1000 más nőd is), de ha nincs lelkifurdalás akkor nincs para sem. (+amúgy is kevés olyan csaj van akiben meg lehet bízni)
na azért az utóbbi válaszaid már szimpatikusabbak voltak :) én elmondanám neki, hogy mi a felállás. Szereted őt, nem szeretnéd megcsalni, és szeretnéd, ha együtt veszítenétek el a szüzességeteket. Neked lenne rá lehetőséged, de mégis rá vársz, de azt is mondd el neki, hogy azért 7 hónapja vársz, felnőtt emberek vagytok, nincs mitől félnie és te sem vagy fából, előbb - utóbb szükséged lesz bizonyos dolgokra. Ha megérti, akkor szeret, ha nem, akkor önzőnek mondható.
De az ő oldalát is megértem, hiszen még nem volt senkivel, és fél. De én a saját példámat tudnám felhozni:
20 évesen vesztettem el a szüzességemet. Két hónap kellett ahhoz, hogy belemenjek, mert szerettem a pasit :) azóta a vőlegényem, tehát még csak meg sem bántam. De ha nem lennénk együtt, akkor sem bánnám, mivel szerettem :) ezzel azt akarom mondani, ha szeret, akkor nem vár eddig, mert kíván ő is. Elvileg. Viszont párom előző barátnője is szűz volt, rá 8 hónapot várt, akkor a lányzó 16 éves volt, nem 19... úgyhogy megértem a lányt is, de téged is, szerintem már megérett a kapcsolat egy ilyen döntésre. Mindenképp mondd el neki, de semmiképp sem vádlón, mert az sem jó, ha erőlteted, te ismered, te tudod, milyen reakciója mire vonatkozik, aztán ez alapján dönts. De szerintem ne megcsald, hanem akkor hagyd ott inkább.
Várjuk a fejleményeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!