Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Szerintetek túl nagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek túl nagyok az elvárásaim 16 évesen? Itt a férfiideálom!

Figyelt kérdés

Belső:

A tökéletes férfi legyen magabiztos, céltudatos. Ne csak tengjen-lengjen a nagyvilágban, legyen elképzelése a jövőjével kapcsolatban. Merjen nagyot álmodni és tegyen meg mindent, hogy valóra váltsa azt.

Ne legyen gyerekes, gondolkodjon érett férfiember módjára, de besült se legyen, szórakozzon és élje boldogan az életét. Az ideális férfi elengedhetetlen tulajdonsága a humorérzék, de bizonyos helyzetekben tudjon komolyan, éretten gondolkodni.

Legyen kíváncsi, érdeklődjön a világ iránt, ne csak a szeszes italok és a hétvégi discó töltse ki az érdeklődését.

Találja meg a hobbiját, számomra imponál, ha valamilyen művészi tevékenységet folytat (zenél, ír, fest...). Legyen önálló véleménye és álljon ki az igazáért.

Adja meg a kellő tiszteletet a nőknek, de nemcsak nekem, minden nővel bánjon úgy, mint egy úriember, még azokkal is, akik alapvetően nem is érdemelnék meg a tiszteletet.

Legyen hűséges, odaadó, megbízható partner, aki minden percben érezteti velem, hogy milyen veszettül belém van esve. De ne tapadjon rám és ne legyen papucs.

Szeressen utazgatni, felfedezni más kultúrákat, de ne legyen világpolgár, viszont egy skinhead hungarista se.

Külső:

Az én férfiideálom általában barna hajú, de ez nem jelenti azt, hogy nem ismerkednék szőkékkel. Szeme színe mindegy, a kék, zöld és barnaszemű pasik is vonzanak, de másképp. Legyen egy kicsit hosszabb haja, hogy legyen mibe beletúrni. Arca ne legyen babaarc, de túlságosan markáns vonásai se legyenek. Borostás lehet, de szakállas ne.

A tökéletes férfi sportos, de nem egy Vin Diesel. Legalább 175 cm. Tetoválás és piercing belefér (a tetoválást jobban preferálom), de csak mértékkel.

2011. dec. 30. 00:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
74%

kissé valóban magas, de nem annyira vészes, csak ez a férfi feltehetően nem ebben az országban él, vagy gazdag családból származik, vagy érzelmi intelligenciája alacsony

ha a belsőt raktad előre, valószínűleg az a fontosabb, de azokat megtalálni magában is elég nagy kihívás, nem hogy az utána jövő külsőben is megfeleljen neked.

sőt. ha ehhez valóban ragaszkodsz, soha sem tudsz majd beleszeretni valakibe, aki problémákkal küzd, főképp, hogy senki sem állandóan kiegyensúlyozott, főleg nem manapság, ráadásul a párkapcsolatotokban később is lesznek külső vagy belső nehézségek.

igen, kissé álmodozó vagy. az elvárásaid felnőttesek, de a világlátásod még lehet, hogy nem elég széleskörű

meg aztán gondolkozz el rajta, hogy te mit tudnál adni egy ilyen férfinak.

"16 évesen aligha fogsz ilyen csávót találni a kordoban"

sőt, az sem biztosíték, ha idősebb sráccal ismerkedsz.

"én is szeretnék ilyen lenni ,én azt gondolom hogy amiket írtál nagyon ütik egymást, én személy szerint céltudatos ember vagyok ,aki tudja mit akar ,ugyanakkor ,a gátlások visszafognak ,nem adom fel az álmom sosem, éretten gondolkodom ,de a gátlásaim miatt vannak amikben nagyon gyerekes vagyok, a humorérzékem sem egy csajozósféle ,ezen is még csiszolnom kell ,viszont ,sportolok is ,gitározom is..hűséges vagyok ódaadó és megbízható és éltem már át milyen az mikor papucsként kezelnek ezért már tudom hogy nem szabad ,meg kell hagyni a kellő tiszteletet magunknak ahhoz hogy mások is tiszteljenek

szal összességében az a gond az ideáloddal hogy a legtöbb ember vagy ilyen vagy olyan, olyaból kevés van aki magabiztos ,de olyan bazira és alig jár bulizni,inni lerészegedni, sőt az ilyen ember nem is túl hűséges, van a másik fele aki alig jár bulizni, lehet még jóképű gyerek is ,de nem áll ki magáért, csak sodródik az árral viszont hűséges ,megbízható, de néha átmegy papucsba amíg meg nem tanulja hogy kell a lányokkal bánni "

abszolút egyetértek, ez olyan, mintha azt várnánk el egy toronyban alvó szűzlánytól, hogy legyen vagány csaj

alapvetően ezek a jellemjegyek ütik egymást, és vagy önzőbb merészebb embert találsz, vagy egy olyat, aki inkább csendesebb.

esetleg létezhet ilyen, ha kap 1 normális nevelést, és nem kell megküzdenie sok dologért az életben, de akkor valószínűleg nem is lesz egyénisége. olyat ne várj, hogy valaki csalódások, belső harcok és hibák nélkül tanuljon az életből. és ha hosszútávú kapcsolatot akarsz, pont olyan férfiakat kellene keresned, akiknek vannak érzéseik, és az nem azt jelenti hogy éhes, vagy jól pofáncsapna.

egyébként ment a zöldkéz a hozzászólónak

" Elmondom: találsz egy fiút/férfit beleszeretsz..tart egy nagyon erős vonzalom/szerelem pár hónapig esetéeg évig..ezután ez elmúlik és már látod a rossz tulajdonságait is . Tehát szerelmes lezsel,ha elfogadod jó és rossz tulajdonságokkal együtt is. Ilyen ember lehet létezik,de ne ragaszkodj ennyire egy ideálhoz ,mert ez nem jön be senkinek 2. így elveszed magadtól az ismerkedés lehetőségét.."

ezt is fontos tudni. a legtöbb nő méginkább elveszti az eszét szerelmesen. az se érdekli, ha a kapcsolat az elejétől kezdve halálra van ítélve, csak ne legyen egyedül, mert hinni akar az álomban. egy átlagos kapcsolat max 4 évig tart, de általában 3 után már kényszeres megszokás csak

"Amúgy egy kimaradt hogy legyen pénze, így lenne teljesen tökéletes!"

:) ejnye, tudod hogy a nőknek az nem számít. bár teljesen logikus feltételezés, mert másképp nem is kivitelezhető egy ilyen személyiség

"Bár a véleményem az h ha azt látom h közösségben "melyik szerepet töltöm be", akkor mondhatni "más" vagyok mint a környezetemben az átlag, bár nem láthatom magam kívülről.."

korrekt végszó, mert a legtöbben mind másnak hiszik magukat, és féligmeddig igaz is, csak valahogy végeredményben nagy a hasonlóság a kapcsolat alakulását illetően.

"Én nem a te korosztályod vagyok , hanem egy tízessel több :)

de, én azt tanácsolom neked, hogy ..... én nem voltam egy férfifaló, nem másztam ágyból ágyba, ismerkedtem azért én is, hosszú min. 1 éves kapcsolataim voltak ... nem akarok regényt írni, az utolsó 4 évig tartott most részleteket nem fogok írni, legyen annyi elég, hogy az a szakítás ébresztett rá arra, hogy NEM úgy fogok társat keresni, hogy nekem ilyen, olyan, amolyan legyen !!! Viszonylag hamar megismertem egy srácot, akkor még mindenkitől elzárkózni akaródzott nekem ,de mégis elsőre megfogott már a szeme :D:D:D ... DE tudtam mi az AMIT NEM AKAROK EGY TÁRSBAN !!! és ebben a srácban egy olyan negatív "dolog, tulajdonság stb " sincs meg !

Azóta megkérte a kezem, alig 4 hónapos ismeretség után , nagyon hamar össze is költöztünk és most várjuk első babánkat :) "

ez elég meredeknek hangzik, de az igaz, hogy épp elég, ha olyat találsz, akiben nincs semmi számodra elviselhetetelen, és szeretni is tudod

" Választanid kell. Vagy belső, vagy külső. A kettő egyszerre nem igazán fordul elő."

ebben is van valami

"A nők iránti tisztelet nálam alapvető, de sajnos azt tapasztaltam, hogy a lányok figyelmét jobban felkeltik a bunkó fiúk."

ebben sok férfi egyetért, kérdés hogy elfogultak vagyunk vagy így is van

"Ha mégis buli lenne, én mindent bevállalok, hülyéskedek, persze csak normális keretek között."

lehet hogy csak nekem ellentmondásos, biztos egy lány akkor is lehet apáca, ha kalandozik, persze csak normális keretek között :)

"Ha csak akkor szereted, ha ezeknek a feltételeknek megfelel, akkor az nem igazi szerelem."

de az sem, amikor hazudsz magadnak, mert valaki meg akar fektetni, te meg magányos vagy

"A belső jellemzőket össze lehetne foglalni egy mondatban: rendelkezzen egy egészséges mértékű ÉRZELMI intelligenciával. Ami, ha belegondolok, egyáltalán nem számít akkora elvárásnak, csak a legtöbb ember nem veszi a fáradságot, hogy komolyabban vegye a világot, ami körülveszi és merjen mélyebben belelátni a dolgokba. Érett gondolkodású férfiak igenis léteznek, bár igen ritka jelenség, az igaz."

ment a zöldkéz

tegyük hozzá, hogy még mindig több van belőlük, mint hasonló nőkből. az emberek úgy általában érzéketlenek és primitívek manapság

"Nos, ha ilyen férfit szeretnél akkor előfordul, hogy a végén szűzen fogsz meghalni...

Kevesebb romantikus regényt/filmet nézz..."

benne van a pakliban. komolyan. így gondolkozz kedves kérdező

mellesleg mutass 1 olyan lányt manapság, aki fele ilyen jó. a legtöbb nagyon unalmas, buta liba, mindnek van nagyobb hibája

2011. dec. 30. 11:59
 22/30 anonim ***** válasza:

Utolsó, neked is ment egy zöld kéz. Fenejól kifejtetted. Bár borzalmasan hosszan mert idéztél :D:D

Abszolút korrekt megfogalmazás.

21F

2011. dec. 30. 12:10
 23/30 A kérdező kommentje:

Úgy látom sokan félreértettek. :) Én nem azt mondtam, hogy CSAK ilyen férfiakkal járnék, hanem az, hogy számomra ilyen lenne a tökéletes pasi.

Természetesen nem kell minden pontnak megfelelni, meg ugye tudom, hogy úgyse azon fog eldőlni, hogy jön-e a szerelem, hogy Wagnert hallgat a kiszemeltem vagy inkább dubstepet.

2011. dec. 30. 12:58
 24/30 A kérdező kommentje:

"Nos, majdnem illik rám az egész leírás. De mégis kiesnék, mivel eléggé nacionalista vagyok."

Az még belefér. ;)

2011. dec. 30. 13:02
 25/30 anonim ***** válasza:

Akkor semmi gond. Csak úgy írtad le, hogy elvárás.

Mindenkinek van tökéletes ideálja :) Nekem is. De ha a 80%-a nem stimel, akkor sincs gond...

21F

2011. dec. 30. 13:04
 26/30 A kérdező kommentje:

"esetleg létezhet ilyen, ha kap 1 normális nevelést, és nem kell megküzdenie sok dologért az életben, de akkor valószínűleg nem is lesz egyénisége. olyat ne várj, hogy valaki csalódások, belső harcok és hibák nélkül tanuljon az életből. "

Nem is várok olyat. :) Tudom, hogy működnek a dolgok ezen fajta részei, nekem se repült a sültcsirke a számba.

2011. dec. 30. 13:08
 27/30 anonim ***** válasza:

"Utolsó, neked is ment egy zöld kéz. Fenejól kifejtetted. Bár borzalmasan hosszan mert idéztél :D:D "

azért idézek, hogy egyértelmű legyen, mire reagálok, de köszönöm

"Úgy látom sokan félreértettek. :) Én nem azt mondtam, hogy CSAK ilyen férfiakkal járnék, hanem az, hogy számomra ilyen lenne a tökéletes pasi.

Természetesen nem kell minden pontnak megfelelni, meg ugye tudom, hogy úgyse azon fog eldőlni, hogy jön-e a szerelem, hogy Wagnert hallgat a kiszemeltem vagy inkább dubstepet."

azt ne felejtsd el, hogy ez csak elmélet, a gyakorlatban minél kevesebb dolog teljesül, annál kevésbé tudod szeretni, meg van olyan dolog is, ami csak a gyakorlatban derül ki, miért szerethető

"Nem is várok olyat. :) Tudom, hogy működnek a dolgok ezen fajta részei, nekem se repült a sültcsirke a számba."

akkor nincs gond, csupán annyi, hogy többre vágysz, mint amire te magad is képes vagy.

habár szerintem az pedig pont fontosabb, hogy milyen világnézete van az illetőnek, politikai vallási szempontból nem hiszek igazán kompromisszumokban. ha valaki nacionalista, akkor ez azzal jár, hogy akármennyire is szeretnél később családot, csak akkor lesz esélyed rá, ha a kettőtök fizetése átlagon felüli lesz. habár addigra, mire gyerekről lenne szó, valószínűleg már teljesen más politikai helyzetek fognak uralkodni

2011. dec. 30. 13:19
 28/30 A kérdező kommentje:

Hát igen, a világnézet tényleg nagyon fontos. Azért írtam, hogy a nacionalizmus még belefér, mert én is inkább ahhoz közelítek, mint pl a szocializmushoz. Nem tudnék együtt élni egy tegyük fel Demokratikus Koalíció szimpatizánssal. -.-

Meg aztán, amit nem említettem, hogy egy ateistával se tudnám elképzelni a jövőmet.

2011. dec. 30. 13:28
 29/30 anonim ***** válasza:

no igen, kérdés, hogy ma mit jelent a nacionalista. meg hogy mennyi realitása van pl 10 év múlva gyereket szülni ebbe az országba. ezzel gondolom kapásból kizártad azt is, hogy külföldön alapíts családot. meg aztán ebből kifolyólag érdekes kérdés, hogy az itthoni magyarok "milyen jogon" büszkék teller edére, vagy egyéb külföldön sikereket elérő emberekre, és vajon mennyire "hazaáruló", ha valaki nem akar a nyomorba családot alapítani.

nem csupán az ateizmus, de például hithű zsidó és keresztény nem hiszem hogy jól megfér egymás mellett. vagy egy hindu és egy muszlim...

és benne van a pakliban az is, hogy esetleg később világnézeted is változik... kényes dolog ez

szóval ha lenne lehetőséged egy ilyen férfira, mit tudnál neki megadni? szerinted mire lehet szüksége, neked mik az előnyeid?

2011. dec. 30. 15:20
 30/30 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy ilyen pontosan aranymetszést nem fogsz találni... Teljesen durva követelmények.Mindet nagyon kevesen teljesítik.Te vagy ennyire jó nő hogy megérje?
2011. dec. 30. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!