Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek túl nagyok az elvárásaim 16 évesen? Itt a férfiideálom!
Belső:
A tökéletes férfi legyen magabiztos, céltudatos. Ne csak tengjen-lengjen a nagyvilágban, legyen elképzelése a jövőjével kapcsolatban. Merjen nagyot álmodni és tegyen meg mindent, hogy valóra váltsa azt.
Ne legyen gyerekes, gondolkodjon érett férfiember módjára, de besült se legyen, szórakozzon és élje boldogan az életét. Az ideális férfi elengedhetetlen tulajdonsága a humorérzék, de bizonyos helyzetekben tudjon komolyan, éretten gondolkodni.
Legyen kíváncsi, érdeklődjön a világ iránt, ne csak a szeszes italok és a hétvégi discó töltse ki az érdeklődését.
Találja meg a hobbiját, számomra imponál, ha valamilyen művészi tevékenységet folytat (zenél, ír, fest...). Legyen önálló véleménye és álljon ki az igazáért.
Adja meg a kellő tiszteletet a nőknek, de nemcsak nekem, minden nővel bánjon úgy, mint egy úriember, még azokkal is, akik alapvetően nem is érdemelnék meg a tiszteletet.
Legyen hűséges, odaadó, megbízható partner, aki minden percben érezteti velem, hogy milyen veszettül belém van esve. De ne tapadjon rám és ne legyen papucs.
Szeressen utazgatni, felfedezni más kultúrákat, de ne legyen világpolgár, viszont egy skinhead hungarista se.
Külső:
Az én férfiideálom általában barna hajú, de ez nem jelenti azt, hogy nem ismerkednék szőkékkel. Szeme színe mindegy, a kék, zöld és barnaszemű pasik is vonzanak, de másképp. Legyen egy kicsit hosszabb haja, hogy legyen mibe beletúrni. Arca ne legyen babaarc, de túlságosan markáns vonásai se legyenek. Borostás lehet, de szakállas ne.
A tökéletes férfi sportos, de nem egy Vin Diesel. Legalább 175 cm. Tetoválás és piercing belefér (a tetoválást jobban preferálom), de csak mértékkel.
Én nem a te korosztályod vagyok , hanem egy tízessel több :)
de, én azt tanácsolom neked, hogy ..... én nem voltam egy férfifaló, nem másztam ágyból ágyba, ismerkedtem azért én is, hosszú min. 1 éves kapcsolataim voltak ... nem akarok regényt írni, az utolsó 4 évig tartott most részleteket nem fogok írni, legyen annyi elég, hogy az a szakítás ébresztett rá arra, hogy NEM úgy fogok társat keresni, hogy nekem ilyen, olyan, amolyan legyen !!! Viszonylag hamar megismertem egy srácot, akkor még mindenkitől elzárkózni akaródzott nekem ,de mégis elsőre megfogott már a szeme :D:D:D ... DE tudtam mi az AMIT NEM AKAROK EGY TÁRSBAN !!! és ebben a srácban egy olyan negatív "dolog, tulajdonság stb " sincs meg !
Azóta megkérte a kezem, alig 4 hónapos ismeretség után , nagyon hamar össze is költöztünk és most várjuk első babánkat :)
Természetesen azért nekem is vannak/ voltak elvárásaim, de nyilván olyan sráccal nem ismerkedek , nem fűzöm komolyabbra a szálakat, aki nem jön be külsőleg és agyilag sem az én szintem és a humor, érdeklődés, hobbi, életcélok stb ezek mind mind kiderülnek elég hamar :)
A belső részénél magamra ismertem :D Szinte minden felnőtt ismerősöm elcsodálkozik rajta, hogy milyen éretten látom a világot a koromhoz képest. Célom, hogy én legyek a legjobb testalkatú fiú a korosztályomban, további terv, hogy mérnök legyek. A humorom általában tetszik az embereknek, bár a hangulatomtól függ, hogy mennyire jönnek a poénok. A nők iránti tisztelet nálam alapvető, de sajnos azt tapasztaltam, hogy a lányok figyelmét jobban felkeltik a bunkó fiúk. Nagy bánatomra nem járok bulizni, pedig már nagyon szeretnék, de egyelőre nincs olyan társaságom, akivel mehetnék. Ha mégis buli lenne, én mindent bevállalok, hülyéskedek, persze csak normális keretek között. Táncolni viszont nem tudok.
(Remélem a leírtak alapján nem hisztek engem nagyon elszálltnak, egoistának. Késő van, nem megy olyan jól a fogalmazás)
A legtöbb lány ilyen belső tulajdonságokkal rendelkező fiúra vágyik, mint amit leírtál. Én úgy nagyjából megfelelek neki, csak az a baj, hogy nem tudom, hol találhatnék lányokat. Mint írtam, egyelőre nem járok bulizni :S
Rajtam kívül még sok ilyen fiú van, amilyet leírtál, csak nehéz őket megtalálni. Az írásodat olvasva nekem az jutott eszembe, hogy akinek ilyen szigorú elvárásai vannak, mint neked, az nem túl szigorú a pasijával? Ha csak akkor szereted, ha ezeknek a feltételeknek megfelel, akkor az nem igazi szerelem.
ha minden ponthoz ragaszkodsz akkor marad a maszti örökre :P Kivéve ha majdnem úgy nézel ki mint Avril Lavigne
f18
Nos, ha ilyen férfit szeretnél akkor előfordul, hogy a végén szűzen fogsz meghalni...
Kevesebb romantikus regényt/filmet nézz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!