Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól gondol az ember arra, hogy ő már csak
azzal az emberrel jön össze, akivel le akarja élni az
életét?
hát majd lesz érzelem.ennyi idősen így csak cslódni fogsz,és az sokkal rosszabb leszz mist üresen lenni érzelmileg.de am nem vagyok az.
2011. dec. 29. 20:19
Ömm, számomra sem "érték" (Oo), hogy minél több lányt lefektessek, nem tudom, hol van ebben a jó. A mennyiség nem egyenlő a minőséggel. Abszolút nem törvényszerű, hogy fiatalon csak csalódik az ember, meg hogy csak dugni kell minél többet, kiélni magát, tapasztalt meg miegymás. Nincs ezekre szükség, legalábbis bőven nem mindenkinél. Az igazán jó dolgokat fel kell építeni. Én sem dugnék meg akármilyen luvnyát, aki szembejön, elég igénytelen és lealacsonyító dolognak tartom... (jó, már barátnő mellett senkihez hozzá sem nyúlnék, de előtte sem nagyon akartam sokmindenkit)
2011. dec. 29. 20:26
sokmindenki?ittt az a lényeg hogy valakiket.nem a mindennaposságról beszélek.
2011. dec. 29. 20:29
16/F!
Csak nehogy összekeverd a dolgokat! Az nem érték, ha az első barátnőddel házasodsz össze! Vagyis önmagában nem az. Azt sem tudhatod, hogy mikor fognak elválni. A szüleim is elváltak nemrég és én is. Pedig senki sem mondta volna meg, hogy ez fog következni. Tehát lehet, hogy holnap legjobb haverod fog válni és meglepetten fogsz állni.
Ha eljutsz oda, akkor tedd fel magadnak a kérdést, hogy tényleg vele akarod-e leélni az életedet? Jól meg vagytok, vagy megőrülsz-e érte?
2011. dec. 30. 11:02
Minek kell elválni?! Ha körültekintő vagy: első pár randi csak beszélgetés, ismerkedés, sem kézfogás sem csók! Jópár évet ismerkedtek, ez párkapcsolat másszóval, s ha minden megy, nem pedig hogy áá ezt meg azt el tudom tűrni, akkor szép házasság lesz... Ha nem kefélgetsz félre ;) 16/F
2011. dec. 30. 13:32
Hidd el, hogy 10-en és 20-on évesen a sikeres hosszú távú kapcsolat titka a szerencse. Nem akarok megbántani senkit sem, de akkor még gyerekekről van szó. Sokat fogtok (fognak) változni és nagyon ritkán lehet olyan párt találni, aki a fontos dolgokban tényleg felnőtt már akkor is, vagy az elvárásaidnak megfelelően fog változni.
Hogy miért kell elválni, azt nem kérdezhetted komolyan...
2011. dec. 30. 14:32
kicsit lassú vagy.ha az első "randin"nem smárolod le,akkor inkább ne is legyen második.nem körültekintőnek fogsz tűnni,hanem töketlennek.
2011. dec. 30. 16:47
Egy igazi lány és igazi nő esetében nem töketlennek, hanem megfontoltnak fogsz tűnni. És miért? Mert semmit sem sietsz el, fontosabb a belső megismerése s a hosszú távú tervek, igazából egy randevúnak ez lenne a célja... Persze ehhez ilyen lányt kell keress; és van ilyen lány, csak nagyon rossz helyen keresik. Én is tudok ilyet! 16/F
2011. dec. 30. 18:16
(Zárójeles megjegyzés: én se smároltam le a mostani barátnőm az első "randin", de a másodikon se, meg a harmadikon se. Pont ez tetszett neki, nem nyomulok túlságosan.)
2011. dec. 30. 19:31
gyere el a gettóba testvérem.nem adok egy hetet,és mintha ki is cseréltek volna.és még mindig nem osztom a véleményed.
2011. dec. 30. 19:39
Kapcsolódó kérdések: