Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges az hogy az ember életében csak 1 emberrel fekszik le?
ma barátnőmmel kérdezz-feleleket játszottunk ilyen intimebb kérdésekkel én ezt megkérdeztem őtőle ezt hogy ő kibírná e azt hogy életében csak 1 emberrel feküdjön le megcsalás nélkül és hát ez volt rá válasz:őő
,,nem:D
esetleg szünetet tartanék
vay olyat h azért ő is megprobálhatna más csajjal összejöni
ha meg annál a fiunál smmi különösebbet nemlátnék és tesem annál a nőnél akkor ujra veled lennék"
hát én egy eléggé érzelmes srác vagyok és ez nekem kicsit lesújtó volt így mert most még úgyérzem hogy kibírnám 1 emberrel és az csakis ő lenne :). még mindketten szüzek vagyunk. köszönöm a válaszokat
Én is úgy gondolkozom mint te.
A barátnőd talán még fiatal és nem elég érett iylen dolgokhoz.
18L
Szerintem létezhet ez. Legalábbis én így tervezem. Ha két ember nagyon szereti egymást és nagyon egymásra találtak, akkor lehetséges. Remélem, hogy a barátommal így is lesz :)
19L
Szerintem lehetséges, én kibírnám, ha az az egy ember a jelenlegi párom :) Minden nagyon jó vele, sosem veszekedünk semmin és a szexet is nagyon élvezzük mindketten :)
17/L
Először mindenki (a normálisabbja) így gondolja, aztán történnek a dolgok és rájön a férfiember , hogy a puna nem radírból van , nem kopik el, szóval:
Rövid az élet, hosszú a sír, minden b*sszon, amennyit bír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!