Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges az hogy az ember életében csak 1 emberrel fekszik le?
Figyelt kérdés
ma barátnőmmel kérdezz-feleleket játszottunk ilyen intimebb kérdésekkel én ezt megkérdeztem őtőle ezt hogy ő kibírná e azt hogy életében csak 1 emberrel feküdjön le megcsalás nélkül és hát ez volt rá válasz:őő
,,nem:D
esetleg szünetet tartanék
vay olyat h azért ő is megprobálhatna más csajjal összejöni
ha meg annál a fiunál smmi különösebbet nemlátnék és tesem annál a nőnél akkor ujra veled lennék"
hát én egy eléggé érzelmes srác vagyok és ez nekem kicsit lesújtó volt így mert most még úgyérzem hogy kibírnám 1 emberrel és az csakis ő lenne :). még mindketten szüzek vagyunk. köszönöm a válaszokat
2010. máj. 30. 20:18
11/14 anonim válasza:
Ha valaki nagyon akarja, lehetséges
12/14 anonim válasza:
Nagymamámról még eltudom képzelni. 17 évesen azt hittem, hogyez így működik:D Aztán rájöttem , hogy nagyon nem:D
13/14 anonim válasza:
ÉN VAGYOK AZ ÉLŐ PÉLDA egy barátom volt egész életemben 16 évesen ismertem meg,, most vagyok 24 éves a felesége lettem és van egy gyönyörű 2-5 hónapos kislányunk VAN ILYEN ÉS NEM BÁNTAM MEG.
14/14 anonim válasza:
ez nem szeret téged, bocsánat ez az igazság. Hogy régebb szeretett, az más... de most nem érdekli te mit gondolsz vagy érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!