Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól gondol az ember arra, hogy ő már csak azzal az emberrel jön össze, akivel le akarja élni az életét?
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 12:36
31/50 anonim válasza:
Azt elfelejtettem leírni, hogy 2 házaspárral már beszélgettem; s mindkettő úgy kezdődött, hogy első pár találkozás, 1-2 hónap hiába szerelmesek voltak, csak beszélgettek s nézték hogy összeillenek, kézfogás meg csók is hónapok múlva. Nem siettek, ennyi a titok.
32/50 anonim válasza:
most ez nem működik.partnert se talállsz rá,mert a lányok is úgy állnak hozzá.egy huszon8 éves aki már nem így gondolkodik,az nem fogleállni egy 16 évessel.neki a 16 évesek,csak kis taknyosok.
33/50 anonim válasza:
Látod, ez mind általánosítás. Igenis vannak ilyen lányok, csak egyre kevesebben, úgyhogy vigyáznunk kell rájuk :)
34/50 anonim válasza:
inkább tapasztalatnak hívnám.
most az van hogy odamész,lesmárolod,és ennyi.ha nincs benne,akkor mész egy másikhoz.
35/50 anonim válasza:
Te nem vágod, mi az élet...
De ne búsulj, nem vagy egyedül eme hibáddal. Attól, hogy sokan gondolkodnak így, nem jelenti azt, hogy igazuk van.
Nekem még csak másfél éve van barátnőm, de azóta szárnyalok.
37/50 A kérdező kommentje:
Én csak puszta kíváncsiságból kiírtam a kérdést, de volt aki elég furán értelmezte :D
Azt gondoltam, hogy lesz sok hozzászólás, ilyen sokra nem számítottam, bár felmerültek nézeteltéresek is :)
2011. dec. 29. 20:02
38/50 anonim válasza:
Én vágom mi az élet... hogy a ti kifejezésetekkel éljek. Az élet egy ajándék számunkra! Az ránk van bízva, hogy ezt az ajándékot hogyan használjuk fel... Én az életet nem annak nevezem, hogy úgy szilveszterezek, hogy lerészegedek s alig emlékszek valamire... sem nem bulizok, hogy hányjak mint állat. Nem az az élet, hogy össze-vissza csókolózol, hogy minnél több lányt lefektess. Ez nem élet, ez egyszerűen hanyagság, semmit nem ér! Számomra az élet egy érték, amit értékelni szeretnék. 16/F
39/50 anonim válasza:
számodra nem érték hogy minnél több lányt lefektess?neked nem áll fel ember?nem kell hányni,meg hogy ne emlékezz semmire,hanem attól csak eggy kicsit kevesebbet.nem értem mi azon a hanyyagság.jobban érteneém hogyha ezt mondanád,hpgy szemétség.de azt is akkor ha barátnő mellett csinálod.de most komolyan.ha odamenne hozzád egy lunnya és...vágod,csak azt nem mond hogy nem használnád ki.
40/50 anonim válasza:
De mondom, hogy nem használnám ki! Sőt, nem csak mondom, úgyis teszek. Mi a jó abba, hogy megfektetsz minnél több lányt? 0 érzelem, üresen maradsz teljesen lelkileg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!