Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól gondol az ember arra, hogy ő már csak azzal az emberrel jön össze, akivel le akarja élni az életét?
Az összejönni egy párkapcsolat kialakítását jelenti, nem puszta dugást.
De ha csak dugást értesz alatta, akkor is hülyeség. Görcsös akaráshoz és pofára eséshez vezet.
És attól még nem lesz kurv@va valaki, ha nem képzel férjjelöltnek kapásból minden pasit, aki az útjába kerül. Gyerekes felfogás a tiéd. Amikor két ember elkezd találkozni, ismerkedni, elkezdődik a kapcsolat, akkor még nem tudsz róla annyit, hogy azt "akarhasd" hogy csak ő legyen számodra. A lényeges dolgok csak hónapokkal, évekkel később derülnek ki. Gyerekes és felületes gondolkodásmód az - ami ahogy az első válaszoló is írta, a 14-15 éves csajok sajátja, hogy olyasvalakit "akarnak" életük párjának, akiről semmit sem tudnak, csak egy fantáziakép...
Jólvan.
Tehát a kérdés értelmezésében van a probléma.
Amit én értettem alatta:
"Hány évesen fekszik le az ember csak olyasvalakivel akivel komoly kapcsolatot akar? " -erre volt a válaszaom az öt.
Aki pedig azt mondja nem így gondolkodik, tehát lefekszik mindenkivel-bárkivel, az k.va.
És fenntartom az állításomat.
Ajánlom megtanúlni a sorok mélyén olvasni. Néha a betük szavakká sőtt értelmes mondatokká állnak össze, csak inteligencia kell hozzá, hogy megértsd mit ír a másik...
Igen, a kérdés értelmezésében van a probléma.
"Ajánlom megtanúlni a sorok mélyén olvasni. Néha a betük szavakká sőtt értelmes mondatokká állnak össze, csak inteligencia kell hozzá, hogy megértsd mit ír a másik..."
Idézőjelek nélkül akartam kiírni, de nem tudtam felvállalni ezt a helyesírást.
"Hány évesen fekszik le az ember csak olyasvalakivel akivel komoly kapcsolatot akar?"
De nem ez volt a kérdés!
Ahogy egy fenti kommentben is írtam:
Szerintem az a jó, ha olyasvalakivel van együtt az ember, akivel el tudja képzelni a közös jövőt.
Az, hogy azt "akarom" és az, hogy "el tudom képzelni" nagyon különböző dolgok. Egy kapcsolat elején egyszerűen kizárt, hogy annyira ismerd a másikat, hogy megalapozottan érezhesd azt, hogy vele "akarod". Érezheted, de akkor csak egy ideálképbe vagy szerelmes. A fontos dolgok csak menet közben derülnek ki.
srácok soha (legalábbis nem CSAK), csajok 25től sztem sokan:P
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!