Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól gondol az ember arra, hogy ő már csak azzal az emberrel jön össze, akivel le akarja élni az életét?
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 12:36
22/50 anonim válasza:
Ha nekem üzened; 13:27-es 16/F-nek üzened; 15:33-as, akkor kérlek indokold meg legalább, hogy miért hülyézel le! Ha igazad van, azt a hülyeségem legyőzöm, de ha nincs igazad, akkor fogd vissza magad. 16/F
23/50 anonim válasza:
ne fenyegess már hallod.azt írod,hogy olyan lányt keresel,akivel leélhetetd az életed.16 évesen ne ezen görcsöllj már.és ráadásul ha ezért nincs barátnőd(mertkülönben lenne),az még rosszabszeddj fel egy csajt és élvezd az életet,amíg élvezheted.ha most úgy is érzed,hogy le tudod vele éllni az életed,ez akkor is megváltozik még ennyi idősen.és ha most nem éled ki magad,akkor azt később még bánhatod.és majd 30 évesen a gyerekeidnek magyarázd el hogy mért csaltad meg az anyjukat,amiért kidobott.
24/50 anonim válasza:
16/F, ne hallgass rá, csak nyomja a sztereotip maszlagokat, minden a te személyiségedtől függ: ha olyan vagy, akkor nem fogod megbánni sehány évesen sem a döntésed. Sőt, egy kapcsolat még mindig nem egyenlő a halállal, nagyon is jól lehet élvezni az életet egy állandó barátnő segítségével. A statisztikai adatok szerint ugyan kicsi az esélye (ESÉLY, emberek, tudjátok, mit jelent??) hogy az első, ilyen korban szerzett barátnőd marad meg életed végéig, de nem 0. És még mindig jobb, ha így állsz hozzá, mintha eldobható tárgyként kezeled az embereket. Ha nem is jön össze, akkoris jobban jársz.
25/50 anonim válasza:
18:07, teljesen egyetértek veled. Élvezheted az életet, a fiatalságodat is egyetlen nő/lány társaságában egész életedben, mert van ilyen... csak a mai fiatalok nagyon nagy része ezt nem akarja megérteni. Mi hasznom van nekem abból, hogy váltogatom a nőket, mint a fehérneműmet?! Inkább lássam azt az egy nőt örök életemben, boldogan s mosolyogva, mellettem. Minnél többet adsz másoknak magadból, annál kevesebb marad házasságra. S vannak lányok, akik még értékesek; nem mindenkinek kellenek a szórakozó tinik. Van legalább 4 ismerősöm, akiknek bejött az hogy első barátnő, s vele a házasság is. S ENNÉL SZEBB NINCS! :) 16/F
26/50 anonim válasza:
nem kell eldobható tárgyként kezelni a nőket,csak szimplán bele kell kóstolni az élet ízébe,és egy idő után,úgy huszonévesen úgyis meg fogod unni,és majd akkor kezdj el ilyeneken gondolkodni,és akkor leszel felnőtt,mert akkor tudod milyen különbséget tudsz majd tenni,és boldogabb leszel maj d akkor állandó kapcsolatban.de az életet élvezni kell,és ez ennyi idősen nem lenne az.de ha az úgyis csak ideig-óráig.
27/50 anonim válasza:
megtudhatom mennyi idősek azok a haverok?
28/50 anonim válasza:
Van 30 éves, akik 8 éve házasok, s 18 évesen ismerkedtek meg; van 1 fiatal család akik 15 évesen ismerkedtem meg s jöttek össze, s friss házasok; példa még az unokatestvérem barátja, 18 évesen első kapcsolatuk, s most tervezik a házasságot; meg van 1 távolabbi ismerősöm aki 2 éve házasodott, s 20 éve ismerkedett meg a párjával(szintén első barátnő). Az életet élvezheted egyetlen lány mellett is... :)
29/50 anonim válasza:
nem vágod te hogy mi az az élet.
30/50 anonim válasza:
25/F vagyok, és az ismerőseim között az összes lány (akikkel komolyabban beszélgettem) ilyen. Van aki ki is mondta, van akin csak észrevehető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!