Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mitől lehet?

Figyelt kérdés
Az mitől lehet, hogy van egy srác, akivel chatelünk, beszélgetünk telefonon, és amikor nincs velem, hiányzik, amikor meg találkozunk,akkor zavarban vagyok, de nem érzek iránta semmi vonzalmat?
2011. dec. 29. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
örülsz h valakinek tetszel anyádon kívül
2011. dec. 29. 10:51
 2/5 szösszikehh ***** válasza:
szex hiány.:'D
2011. dec. 29. 10:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Érzelem ingadozás.

Vagy épp csak szeretet hiányod van. :)

2011. dec. 29. 10:56
 4/5 dukai regina ***** válasza:
hát az lehet hogy még fiatal vagy és zavarba hoznak még egy kicsit a fiuk igazából nem akarsz magadnak pasit de zavarba jössz ha meglátsz egy olyan fiút akinek tetszel...
2011. dec. 29. 11:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem te sem tudod, hogy mit akarsz tőle...

Tetszik, de még nem eléggé...Amúgy régebben velem is volt ilyen, hogy zavarban voltam, de akkor is tetszett...

Szerintem ha többet találkoznátok később nem lennél miatta zavarban és rájönnél, hogy szereted-e vagy nem...

2011. dec. 29. 11:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!