Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a humor, egy férfinál?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert nekem nincs. Vagyis van, de az elég elvont. Nem tudok viccelődni, flörtölni, frappánsakat válaszolni. Van barátnőm, de vele is épp ezek miatt veszünk össze néha, mert nem tudok neki válaszolni, amikor valami frappánsat kéne. Nem tudok a semmiről beszélni.2011. dec. 28. 21:47
11/13 anonim válasza:
csak hogy lássátok feleim:
-gazsika,mi a kedvenc állatod?
-a fecske.
-és miért a fecske?
-mert szép hosszú farka van
-és miért van ilyen hosszú farka?
-hogy jobban tudjon repülni.
-móricka,neked mi a kedvenc állatod?
-a lepényhal
-és miért a lepényhal?
-mert szép lapos
-és miért lapos?
-mert megqurta a bálna.
szerintem ez pl egy jó vicc.vagy pékségben mondani(gypos piták gyártása közben)mi a pitáért kell nekünk ilyen sokat dolgozni?
vagy a pénztárosnak mondod, mi után vissza adott:ezen a pénzen egyel kevesebb a nulla, mint amenyit én szeretnék.
13/13 anonim válasza:
Semennyire, a lányoknak csak a külső számít. Ha külsőre tetszel neki, nincs szükséged humorra, ha nem, akkor meg azzal se tudsz segíteni magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!