Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire fontos a humor, egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a humor, egy férfinál?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert nekem nincs. Vagyis van, de az elég elvont. Nem tudok viccelődni, flörtölni, frappánsakat válaszolni. Van barátnőm, de vele is épp ezek miatt veszünk össze néha, mert nem tudok neki válaszolni, amikor valami frappánsat kéne. Nem tudok a semmiről beszélni.

2011. dec. 28. 21:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
én se tok, üdv a klubban :D
2011. dec. 28. 21:48
 2/13 anonim ***** válasza:
Jó, ha van,tudom értékelni :)
2011. dec. 28. 21:52
 3/13 anonim ***** válasza:
Elég fontos
2011. dec. 28. 21:53
 4/13 Shai-Hulud ***** válasza:

Egyáltalán nem fontos. A csajok szeretnek besavanyodott pasik mellett üldögélni, és halálra unni magukat. :-)

Fontos dolog a humorérzék, és nem csak a csajokkal szemben. Az emberek egymás közötti kapcsolatát is színesebbé teszi, oldja a feszültségeket, és egyáltalán vidámabbá teszi az életet. Akinek nincs humorérzéke, nem tudja elengedni magát, nem látja meg az élet groteszk vagy éppen vicces oldalát, aki nem tud görbe tükröt tartani saját maga elé, annak sokkal komorabb, szürkébb élete van, mint annak, aki mindezeket meg tudja tenni.

Ne add fel te sem, hanem próbáld megtalálni, meglátni a körülötted zajló világban azokat az apró villanásokat, amelyek kétértelműek, amelyeket lehet "fordítva" is nézni, amik utalnak valami egészen oda nem illő dologra. S ha ezeket el is tudod mesélni valakinek, kidomborítva a dolog fura helyzetét, már mondtál is valami humoros dolgot...

Hidd el, hogy meg lehet tanulni, és meg lehet szokni ezt a látásmódot.

És hidd el, hogy hogy megéri!

Pedro

2011. dec. 28. 22:04
 5/13 anonim ***** válasza:
Nézz monty pytohn filmeket és idézz belőlük
2011. dec. 28. 22:08
 6/13 anonim ***** válasza:
én pont az ellenkeződ vagyok kérdező,a munkahelyen, és itthon is rengeteg viccet tudok mondani, frappáns válaszokat adni, aranyköpéseket adni.egy olyan, mint te, aki humortalan, az nem tud olyan lenni, mint én.ha nem ilyen a természeted,nem tudod megváltoztatni.bár nekem anyiból jobb, hogy nevetni és nevettetni jó.és nekem könyen telnek a napjaim,vickelődés nélkül biztos unalmas
2011. dec. 28. 22:43
 7/13 anonim ***** válasza:
valaki itt meg próbálta el magyarázni, hogy kellene viccesnek lenned.szerintem nem lehet el magyarázni, valakiben vagy megvan rá a képesség, vagy nincs.
2011. dec. 28. 22:45
 8/13 A kérdező kommentje:
Szerintem ti rosszul képzeltek el engem. Én sem vagyok szürke, és búskomor. Én is mosolygós természetű vagyok, nevetni is szoktam, egyszerűen nem tudom venni a "feldobott labdákat", és frappánsan reagálni rájuk, és én sem tudok ilyeneket kezdeményezni.
2011. dec. 28. 22:48
 9/13 anonim ***** válasza:

annál nincs idegesítőbb, mint mikor valaki azt hiszi, jó a humora és agyonrágott viccekkel dobálózik egyfolytában. Ismertem egy lányt, akivel nem lehetett beszélgetni, mert mikor azt mondtam neki, "arra gondoltam, hogy..." akkor ő mindig közbevágott, hogy "..te olyat is tudsz?"

Azért nehéz igazán humorosnak lenni, mert egy fizikus intelligenciája kell hozzá.

2011. dec. 28. 22:51
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez egy összetettebb dolog. A lányoknál a jó duma a fontos, aminek feltétlen tartalmazni kell humort, de nem Hofi Gézát kell játszani, csak elvétve egy két rögtönzött poén, nem betanult favicc.
2011. dec. 28. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!