Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a humor, egy férfinál?
Egyáltalán nem fontos. A csajok szeretnek besavanyodott pasik mellett üldögélni, és halálra unni magukat. :-)
Fontos dolog a humorérzék, és nem csak a csajokkal szemben. Az emberek egymás közötti kapcsolatát is színesebbé teszi, oldja a feszültségeket, és egyáltalán vidámabbá teszi az életet. Akinek nincs humorérzéke, nem tudja elengedni magát, nem látja meg az élet groteszk vagy éppen vicces oldalát, aki nem tud görbe tükröt tartani saját maga elé, annak sokkal komorabb, szürkébb élete van, mint annak, aki mindezeket meg tudja tenni.
Ne add fel te sem, hanem próbáld megtalálni, meglátni a körülötted zajló világban azokat az apró villanásokat, amelyek kétértelműek, amelyeket lehet "fordítva" is nézni, amik utalnak valami egészen oda nem illő dologra. S ha ezeket el is tudod mesélni valakinek, kidomborítva a dolog fura helyzetét, már mondtál is valami humoros dolgot...
Hidd el, hogy meg lehet tanulni, és meg lehet szokni ezt a látásmódot.
És hidd el, hogy hogy megéri!
Pedro
annál nincs idegesítőbb, mint mikor valaki azt hiszi, jó a humora és agyonrágott viccekkel dobálózik egyfolytában. Ismertem egy lányt, akivel nem lehetett beszélgetni, mert mikor azt mondtam neki, "arra gondoltam, hogy..." akkor ő mindig közbevágott, hogy "..te olyat is tudsz?"
Azért nehéz igazán humorosnak lenni, mert egy fizikus intelligenciája kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!