Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez? Mások mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Mások mindig azon "sírnak", hogy nincs senkijük.

Figyelt kérdés
Aztán kiderül, hogy lehetett volna, csak nekik "nem volt megfelelő". Hiszen ez az ő hibájuk is nem? ÉN 19 éves fiú vagyok, és nem volt barátnőm, de kínálkozó alkalom sem. Persze, azt megértem, hogy nem szerethet az ember akárkit, én sem járnék akárkivel, de nálam senki... Pedig nálam csúnyább kevésbé segítőkész fiúknak is gyönyörű barátnői vannak. Ha találok magamnak egy lányt, aki hasonlóan áll a dolgokhoz, mint én (én lelkiismeretesen véhzem a feladatom, és szeretek segíteni az embereken, jót akarok mindenkinek), akkor neki biztosan nem jövök be.
2009. máj. 20. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy kicsit a férfias külsőre és kisugárzásra kellene gyúrni. Hogy jó szöveged legyen, hogy meg tudd hódítani a csajokat. Az hogy rendes vagy, meg nem nézel ki rosszul kevés egy nő meghódításához.

Olvasd el a "Kulcs a nőkhöz" c. könyvet. Abban sok praktika le van írva hogyan közelíts a lányok felé és hogy tartsd is meg a kapcsolatot.

valamint légy aktív, járj társaságba, merj kezdeményezni. Meglásd lesz eredménye!

2009. máj. 20. 20:09
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem rossz a hozzáállás.. mert ha úgy érzed hogy ugysincs semmi esélyed arra hogy találj magadnak való embert, nem is fogsz.. sőt, ha találsz is, meg kell hódítani.. ugyhogy szerintem kezd azzal, hogy ha van valami, amivel nem vagy kibékülve magadon, akk azon változtatsz, ha ezzel megvagy, érezd magad egyszerűen JÓnak.. a kisugárzás nagyon sokat számít, szerintem megtalálod a neked valót.. :)
2009. máj. 20. 20:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Alkalom időnként szokott lenni az életben. A kérdés az, hogy tudunk-e élni vele?
2009. máj. 21. 08:53
 4/7 anonim ***** válasza:

"ÉN 19 éves fiú vagyok, és nem volt barátnőm, de kínálkozó alkalom sem."

Vagy nem vetted észre. A legtöbb ember azt hiszi, hogy a férfiaknak kell kezdeményezniük. Ez nem igaz, mert a valóságban az történik az udvarlásban sikeres férfiak életében, hogy észreveszik, ha a környezetükben valamelyik nőnek tetszenek, és "kezdeményezik" a nővel az ismerkedést. Tehát az igazi kezdeményező a nő. A nagy hódítók ahhoz értenek (többek között), hogy tudatosan vagy ösztönösen, de veszik a jeleket. Akik ehhez nem értenek, azok hosszasan gyűjtik a bátorságot, rámozdulnak egy olyan nőre, aki nem adott ilyen jeleket, tehát kezdettől kudarcra van ítélve az egész vállalkozás, és amikor leforrázzák őket, akkor csak tovább romlik az önbizalmuk.

"Pedig nálam csúnyább kevésbé segítőkész fiúknak is gyönyörű barátnői vannak."

A segítőkészség nem fontos, nem vonzó. Ha segítőkész vagy, azzal azt árulod el, hogy "szükséged van" a nőre, ezért meg akarod nyerni. Ami eleve vesztes pozíció a nő szemében. A nő azt a férfit tiszteli és így ahhoz vonzódik, akiért neki, a nőnek kell megküzdenie és nem fordítva. A pincsikutyákat férfiatlannak tartják. Erény a segítőkészség, de csak kb. huszadik helyen, messze a magabiztosság, bátorság, kiszámíthatatlanság, meglepetés, érdekes és mozgalmas élet, ambíció, pénz és státusz, humor stb. mögött. A csúnyaság megint csak nem döntő. A férfi ha cserébe optimista, bátor, humoros, vagy hogy a külsőnél maradjunk: sportos alkat, akkor lehet ronda is, a nők nem fognak irtózni tőle. Míg ha egy nő csúnya, akkor sajnos lehet akármilyen okos vagy kedves, a férfiak ügyet sem vetnek rá. Gonosz dolog, de így van.

"Ha találok magamnak egy lányt, aki hasonlóan áll a dolgokhoz, mint én (én lelkiismeretesen véhzem a feladatom, és szeretek segíteni az embereken, jót akarok mindenkinek), akkor neki biztosan nem jövök be."

Amit leírtál, azok jó tulajdonságok, és a nőknek is tetszenek, DE. Ezek a tulajdonságok ÖNMAGUKBAN férfiatlanok. HA viszont vagánysággal, lazasággal stb. párosulnak, akkor klasszikus lovagi erények, tehát nagyon vonzóvá tesznek. Nem a szelídet, vagy a világmegváltó hippit, vagy az önzetlen mártírt kell adnod, hanem egy laza, vagány fickót, aki azért a lelke mélyén nagyon jó, csak ez nehezen derül ki róla. Ezt a típust nagyon szeretik a nők, többek között azért, mert gyakran azt képzelik, hogy ők (mint jó szellemek, angyalok) "hozzák felszínre" a férfiból a jó oldalát.

2009. máj. 21. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja és mégvalami: azt írtam, hogy a nagy hódítók mindig rámozdulnak a nőkre, ha tetszenek nekik. Tehát nem válogatósak. Egy Casanova, Chateaubriand (vagy akár Tito marsall) nem válogatott, többek között ezért volt rengeteg nőjük. (És szakítás után sohasem mondtak egy rossz szót sem az exnőjükről, hiszen azzal saját szájukból csináltak volna sgget. Ez is alapszabály.)
2009. máj. 21. 13:49
 6/7 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a válaszokat.

Másodszor: Nemcsak a nőkkel vagyok segítőkész, hanem mindenkivel. És nemcsak azzal, aki tetszik.

Legalább bebizonyítottátok, hogy egy senki vagyok...

Az nem igaz, hogy nem venném észre, ha egy nő jeleket küld felém... Attól ugyanis, hogy én még nem kaptam ilyeneket, láttam mások esetében, hogy hogyan történik az ilyesmi. Velem egészen biztosan nem történt.

Amúgy, eszem ágában nincs nekem nagy hódítóvá válni. Nekem nem célom, hogy minden nő az enyém legyen, nem a vadászösztön hajt... Nekem egyetlen nő elég lenne egész életemre.

De amint a válaszokból is levehető, nem vagyok az a férfi, aki a nőknek kell, és, ha olyanná akarnék válni, akkor emberileg kellene lezüllenem.

Csak azt találom érdekesnek, hogy a nők először az említett formátumú pasikra buknak, utána meg csodálkoznak, hogy nem változik a kedvesük. Mert az emberek nem, vagy csak nem nagyon változnak. A macsó macsó marad... Nem lesz belőle egy szempillantás alatt egy megnyugodott oroszlán. A bika vére forr...

És nem vagyok pincsi csak azért, mert nem sz*rom le magas ívből a körülöttem élőket, és nem taposok mindenkin. Attól, hogy az ismerőseim egy jelentős részénél okosabb vagyok, vagy legalább is ők annak tartanak, és segítséget kérnek, még nem érzem úgy, hogy azzal csökkenne az értékem, ha segítek nekik. Ellenben, ha nem, akkor semmi értelme az egésznek.

Ezek szerint nekem van igazam, és pont amiatt, hogy kicsit úgy látom a világot, mint egy-két idősebb embertársam, véleményem szerint komolyabban, érettebben, mint a mai fiatalság, pont emiatt nem lesz soha társam... Remek jövőkép...

Mégegyszer köszönöm a válaszokat! És, ha akadna még, azt is szívesen fogadnám...

2009. máj. 25. 08:18
 7/7 anonim ***** válasza:

"Amúgy, eszem ágában nincs nekem nagy hódítóvá válni. Nekem nem célom, hogy minden nő az enyém legyen, nem a vadászösztön hajt... Nekem egyetlen nő elég lenne egész életemre."

Világos, csakhogy ahhoz, hogy legyen 1 nőd, ahhoz meg kell hóditanod kb. 1-100 nőt életed során. Lehet, hogy az elsővel szerencséd lesz, de lehet, hogy újra és újra kell kezdened a dolgot.

"De amint a válaszokból is levehető, nem vagyok az a férfi, aki a nőknek kell, és, ha olyanná akarnék válni, akkor emberileg kellene lezüllenem."

Azért nem vagy olyan férfi, mert így gondolkodsz (más oka is lehet, de ez is oka).

Súlyos tévedés, hogy emberileg le kellene züllened. Pontosan ismerem ezt a gondolkodásmódot kb. 17 éves koromból, amikor ugyanígy gondolkodtam. Úgyhogy teljes mértékben értem és átérzem, miről beszélsz, de ez a gondolkodás hibás.

Ott hibás, hogy nem ismered el a nő és a férfi közti különbségeket, vagyis a nő igényeit. Olyan modelled van a nő pszichés életéről, mintha a nő egy gyönge és törékeny, szelíd férfi lenne. A nő azonban nem ilyen. Egyrészt nem gyönge és törékeny, hanem erős, csak máshogy. Másrészt nem férfi, hanem nő.

Azt gondolod, hogy az a férfi, aki egyenes és őszinte a nővel, valamint önzetlenül és tisztelettel viselkedik vele, kedves és szelíd stb. stb., az egy jó férfi, míg az, aki nem kommunikál egyenesen, vagy kiszámíthatatlan, vagy néha akár önző vagy kicsit rámenős, időnként ijesztő stb., akinek saját élete van, és nem ér rá mindig a nőre stb., az egy rossz férfi: ha őszintén ilyen, akkor azért, mert kulturálatlan barom, ha pedig eljátssza, akkor azért, mert hazudik, nem becsületes. Tehát azt hiszed, hogy ha macho lennél, rossz lennél.

Ezt azért gondolod, mert amikor a nőre gondolsz, akkor igazából abból indulsz ki, hogy te mint férfi milyen viselkedést várnál el másoktól, ráadásul nem is szexuális partnerektől, hanem barátoktól. Szóval elvont, morális ítéletet alkotsz.

Azt kell megértened, hogy az általad jónak tartott férfi, mivel untatja és bosszantja a nőt, ezért ő a rossz, a gonosz. A macho a jó, mert jót tesz a nőnek: a nőt kellemesen izgatja, a nő szeret vele lenni. A macho teszi boldoggá a nőt, nem a jófiú. Ergo a macho jobb ember a nőkkel bánás tekintetében, mint a jófiú. Morális szempontból züllött dolog és lealacsonyodás jófiúnak lenni, ha lehetsz macho.

Még olyan is előfordulhat, hogy egy nő az általad "jó"-nak tartott férfi viselkedését kimondottan sértőnek érzi, mert azt olvassa ki belőle, hogy "nem tekintik nőnek"!

"a nők először az említett formátumú pasikra buknak, utána meg csodálkoznak, hogy nem változik a kedvesük."

Hát ez borzasztóan nem meglepő jelenség. Pl. a férfiak a szép nőkre buknak. Mármost semmi garancia arra, hogy a szép nő nem buta. Aztán csodálkoznak, hogy a nőjük nem okosodik. És akkor a butaság még mindig kisebb baj, mintha a nő akaratos, hisztis, pénzéhes...

"nem vagyok pincsi csak azért, mert nem sz*rom le magas ívből a körülöttem élőket, és nem taposok mindenkin."

Ettől nem vagy az. Már írtam. De ha állandóan ezt mondod magadról, akkor el tudom képzelni, hogy kb. milyen lehetsz, és sejtem, hogy nemcsak egyszerűen "nem taposol másokon", hanem valószínűleg kissé moralizáló, anális-retentív, nem kellően laza stb. ember lehetsz.

"nekem van igazam, és pont amiatt, hogy kicsit úgy látom a világot, mint egy-két idősebb embertársam, véleményem szerint komolyabban, érettebben, mint a mai fiatalság, pont emiatt nem lesz soha társam... "

Tévedés! Tudod, hogy gondolkodik az érett ember? Egyrészt tudja, hogy az a szép és a helyes, ahogy te gondolkodsz. Másrészt tudja azt, amit én fejtegettem. Nem érettség az az idealizmus, amely nem akar tudni tényekről. Nem érettség persze a cinizmus sem, amely elvekről nem akar tudni. Onnantól érett valaki, hogy a kettőt összeilleszti. Az a legjobb ember, aki megadja a barátnak a segítséget, amit az kér, de megadja a nőnek is az izgalmat, a kiszámíthatatlanságot, a rejtélyt, a vadságot, a megszelídítendőt, a csiszolatlan gyémántot, a nemes vadat stb., amire a nő vágyik.

Sokkal könnyebb egy nemes jellemű embernek a machót kifejlesztenie, mint a machónak a nemes jellemet. Így ha hajlandó vagy fejlődni, sokkal sikeresebb lehetsz, mint egy "rosszfiú".

2009. jún. 12. 03:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!