Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te így is belekezdesz egy új kapcsolatotba?
Figyelt kérdés
Tegyük fel van egy ember akivel jól érzed magad,szereted a társaságát is. ő szeret téged de te még nem érzel különösebben iránta.. de érzed hogy jó vele lenni.. És ő bevallja neked hogy tetszel neki és felte
szi a kérdést hogy járnál e vele..és lennél e a párja
kort és nemet is 23f
2011. dec. 28. 16:56
1/3 anonim válasza:
Van benne valami plusz? Ha van akkor simán.
Ha csak úgy szimpi, meg elvagy vele, akkor várnék egy picit.
De mostani barátomnál éreztem, hogy nekem ez a srác KELL. Nem voltam belé szerelmes, nem volt benne az égvilágon semmi extra, se pénz vagy extra helyes pofi, csak volt valami magnetikus vonzása, és tudtam, hogy ŐŐŐŐ kell nekem.
Azóta együtt vagyunk, és már irdatlan szerelmes is vagyok. :D
De imádom. :D
20L
2/3 anonim válasza:
Párszora randiznék vele,de ha nem vagyok szerelmes,akkor nem...
3/3 anonim válasza:
A párkapcsolat a kölcsönös szerelemmel kezdődik. Addig csak barátok lehetünk. 24/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!