Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Striák vannak rajtam, és úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Striák vannak rajtam, és úgy láttam, mintha zavarná a barátomat. Voltatok már ilyen helyzetben? Csináltatok valamit?

Figyelt kérdés

Nem vagyok túlsúlyos, sőt, híznom kéne igazság szerint, de ahogy nőttem, kijöttek a combom belső felén és még hátul is elég nagy számban striák (abbahagytam a sportot, és feljött pár kiló, de még így sem normális a testsúlyom). Pettingeltünk, és igazából nem mondta ki, de elidőzött ott, nézegette, tapogatta, és elég rosszul éreztem magam. Kellemetlen volt. Nektek nincsenek ilyen gondjaitok? A párotok elfogadja, nem zavarja?

Vagy esetleg tippetek nincs hogyan lehetne eltüntetni?

L/17

2009. máj. 20. 19:16
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nekem a terhesség alatt nagyon csíkos lett a hasam,a combom,vádlim.Engem nagyon zavar,a páromat nem igazán.Tudja,hogy van egy szép kisfiunk és ennek ez volt az ára.De hallottam már vmilyen kozmetikai kezelésről,ami segíthet,de biztos jó drága!
2009. máj. 20. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!