Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek se korrekt, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek se korrekt, ha az óvszert mindig csak a fiú fizeti?

Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 15:25
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Hm, és egy komoly kapcsolatban miért is kéne azt várni a sráctól, hogy mindig ő fizessen? Az udvariasság nem erről szól szerintem. Egyébként tud az több is lenni, mint heti 500 ft.
2011. dec. 27. 15:44
 12/21 anonim ***** válasza:
28%
jó akkor mondok egy másik példát: van egy lány aki a barátnőtők, na most ő elmegy hozzátok busszal, álljátok neki a buszjegyet?(amit kétlek) vagy ő venné meg magának na ha most nem állnátok akkor ő ne legyen felháborodva hogy folyton ő fizet,opedig nem csak ő szeretne menni hanem te is szeretnéd hogy menjen hozzád. Na ez egy korrekt válasz erre a gumivételes cuccra.
2011. dec. 27. 15:44
 13/21 A kérdező kommentje:

Ez nem egy korrekt válasz, ez egy hülye válasz. Egy pár szerintem közösen intézi a költségeket, és a lány nem várja, hogy folyton csak a fiú költsön rá.

Anyagiasnak próbálsz beállítani, holott szó nincsen arról, hogy fillérre pontosan követelem az óvszer árát, csak megjegyeztem, hogy néha, valamikor ő is fizethetné. Nem értem a felháborodást.

A buszjegyről meg annyi, hogy azt úgy tartanám logikusnak, hogy mindenki megveszi magának, de például ha az egyik fél aránytalanul sokat költ rá, akkor a másiknak ezt illik észrevennie és úgy intézni a többit.

2011. dec. 27. 15:48
 14/21 anonim ***** válasza:
40%
Ekkora sóher nem lehetsz.Én boldogan kifizetem a buszjegyét is (2-3eFT ami nem vág földhöz),csak jöjjön!
2011. dec. 27. 15:55
 15/21 anonim ***** válasza:
40%
saját kereset nélkül hidd el elég necces heti 5ezreket kicsengetni...
2011. dec. 27. 16:00
 16/21 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem is gázos a kérdés, már bocs.

Egy normális párkapcsolatban ezen meg lehet egyezni. Nyilván az a legkorrektebb, ha MINDEN védekezést felesben fizetnek. Ha gumiznak, akkor a gumit, ha tablettáznak, akkor a tablettát.

De ha teszem azt a lány tanul és a szüleivel él, a srác meg dolgozik és normálisan keres, miért ne vehetné a fiú?

Vagy fordítva: ha a lány jobban áll anyagilag, mint a srác, akkor miért ne fizethetné a lány?

Mi nem szoktunk ezen szenvedni meg felirkálni, hogy mikor mit ki fizet...

Ha épp nálam van pénz, én veszem a kotont, ha nála, akkor meg ő. Soha nem volt ebből hiszti, hogy "márpedig az utolsó 3 alkalommal én vettem a gumit, úgyhogy most neked kell"...

Az a lényeg, hogy legyen és kész.

Egyébként az is érdekes, hogy ha a srác fizeti a gumit, akkor előbb-utóbb felháborodik, hogy "de miért nem száll be a csaj", de ha a lán tablettázik, akkor eszébe nem jutna beszállni annak a költségébe...

2011. dec. 27. 16:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Én próbállak anyagiasnak beállitani? ÉN? Már megbocsás de nem én vettetem fel ezt a nevetséges kérdést. Eleve én fel se vettem. Ami meg részemről a buszjegyet illeti: én és abnőm között 65 km van ez 3 buszt jelent 1 amivel bemegyeka hozzám közeli városba ,2 amivel elmegyek a bnőmhöz közeli városba és egy 3-dik amivel kimegyek barátnőmhöz. Na már most ez nekem/ neki hetent 1700-ba kerülne teljesen( de mivel egy részre van bérletünk) igy csak 1300 egy út, tehát oda vissza 2600 na most van olyan jó párszor én állom neki,én veszem a gumit , emelett szoktam neki olyanaokat is venni mint pl ajándéktárgyak.Mielőtt valaki gazdag gyereknek állitana be,elmondanám hogy szabad időmben tescoba vagyok és amit kell azt megcsinálom.Szóval ha kevés a zsebpénzed menj el dolgozni.
2011. dec. 27. 16:25
 18/21 anonim ***** válasza:

majd lesz facepalm, ha lelép egy másik faszival...:D

nekem se fizette senki a buszjegyem soha nem is kértem, pedig 300 km et megyek:D nah csoki

2011. dec. 27. 16:51
 19/21 anonim ***** válasza:
40%

Hát ez egy kicsit vicces. Munka nélkuli egyetemista létemre tudom állni a gumik árát. NE ilyen okorségeken gondolkodj, hanem inkább vegyél neki kiengesztelésul egy szál rozsát, h egyáltalán ilyen marhaság megfordult a fejedben. Ja és még a kozos kávékra kajálásokra ... is jut.

Kulon vélemény a hozzászoloknak: Sztem a fiu fizesse a gumi árát + a kávék, belépok... (bizonyos mértékig, nem 10 000ekrol van szo!), a csaj meg a tabiét.

2011. dec. 27. 17:16
 20/21 A kérdező kommentje:
OK. Nos, azért gondolom, hogy anyagiasnak állítotok be, mert úgy gondoljátok, hogy a srácnak kötelessége mindent kifizetnie, és meg sem fordulhat a fejében egy olyan kérés a lány felé, hogy kedvesem, most fizesd te ezt, vagy azt. Ezt a következtetést abból vontam le, hogy felháborodtatok a kérdésemen.
2011. dec. 27. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!