Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cola1 kérdése:
Nem tudom mit csináljak?
Figyelt kérdés
Hello,2és fél hónapja megismerkedtem egy lánnyal volt barátja, elkezdtünk fb-on levelezni találkozgatni meg volt a csaj, de bele is szerelmesedtem. A kapcsolatunkról annyit h nagyon sokat hiteget, pl. már megcsaltuk a barátját de még akkor sem akarta kidobni, meg egy csomószor lemondja a találkozókat, ritkán találkozunk, ilyesmi. Kb. tényleg 1 hete járunk, de felvetödött még egy próbléma, a bnőm régi exe akivel 2 évig együtt volt, mégis tegnap a csaj visszajelölte fészen és a gyerek aki 25éves már egyből írt neki. Nagyon féltékeny vagyok, mert a barátnőm szomszédja a srác, meg minden ritkán találkozunk stb. A barátnőmet kérdezem h együtt leszünk szilveszterkor, és mmindig azt mondja h nem tudja. Meg nem is tudom azt mondja ő is h szeret, de viszont tegnap arra gondoltam h a volt barátja akivel 1 évig volt együtt, és h tudja h vagyok én ezért mondom neki mi lenne ha bejelölnélek h a barátnőm vagy fb-on de azt mondja h nem akarja meg minden.Nem tudom mit csináljak? Tényleg szeret vagy megcsalhat engem is?Amúgy 19vagyok a barátnőm is annyi!2011. dec. 27. 13:56
1/7 anonim válasza:
A csaj mindenkit hülyére vesz a környezetében ez elég egyértelmű. Csak rajtad múlik, hogy ezt meddig tűröd. Hogy szerelmes vagy? Hát ebben az esetben ez szar ügy. Ha most lelépsz, még marad egy kis önbecsülésed.
2/7 anonim válasza:
Fiam, téged olyan szépen felszarvaztak, ahogy az a nagy könyvben meg van írva.
3/7 A kérdező kommentje:
Hogy érted h felszarvaztak?
2011. dec. 27. 14:02
4/7 A kérdező kommentje:
Amúgy ti hány évesek vagytok és melyik nemet képviselitek?
2011. dec. 27. 14:07
5/7 anonim válasza:
lehet nem te vagy az egyetlen, lehet a másik pasi is meg van neki. ha valaki tényleg szereti a másikat az felvállalja, és nem hárít
6/7 A kérdező kommentje:
Én is vmi hasonlóra gondoltam , de azt mondta úgyis megfogja tudni mindeni.
2011. dec. 27. 14:25
7/7 Papla válasza:
figyu tesó, szerintem csak kihasznál téged, ha rendesen igazán járnátok és szeretne téged, biztosan tudná hogy veled lesz, megtenne érte bármit, megmondta volna annak a 25 éves gyereknek hogy már mást szeret, engedné hogy kirakja, hívd fel hogy mért nem tud jönni, remélem segítettem, 25/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!