Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örök szingliség?

Figyelt kérdés

Röviden tömören: 26 éves fiatal nő vagyok, egy multinál dolgozom kapcsolattartóként, folyamatosan úton vagyok 3 ország között. Gyakorlatilag alig vagyok huzamosabb ideig egy helyen. Tetszik, hogy jövök-megyek, folyékonyan beszélek három nyelven, jól keresek, jól nézek ki, stb...

Rengetegen irigyelnek.

De hiányzik a szerelem és a kapcsolat. 2 férfival folytatok se veled, se nélküled kapcsolatot, egyik itt, a másik ott... egyik sem magyar. Meddig mehet ez így? Volt aki ilyen munkahely mellett képes volt megállapodni, vagy képtelenség?

2011. dec. 27. 00:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Akkor nem kellene egy harmadik ilyen férfi is? Tudod egy magyar, hogy teljes legyen a kép. :D:D

S komolyan: Mivel még fiatal vagy egyébként is meg a szakmában is, most még te vagy a vízhordó lány, akiről a főnökei is látják, hogy se kutyája se macskája, tehát lehet mozgatni, s valószínűleg jól is csinálod. Pár éven belül előléptetnek, s akkor kevésbé kell mozognod. Ez lehet itthon vagy külföldön. Addigra lesz egy remek egzisztenciád mindennel, s jöhet a család. Ma már 30 fölött is lehet családot alapítani semmi sem gátol meg ebben. Tehát nyugi, semmiről sem vagy lemaradva. Az előléptetés pedig el fog jönni.

Vissza az elejére: az ország melyik részén vagy amikor itthon vagy? :D

2011. dec. 27. 08:55
 12/19 anonim ***** válasza:

Én hasonló vagyok csak férfiban. Annyi különbséggel hogy én csak átlagosan keresek a fegyveres erőknél, viszont elhivatottságból csinálom. Immár pár éve nemzetközi környezetben dolgozom, folyékony az angolom, de első a szolgálat mindig és mindenkor. Sokszor áthelyeztek már a reformoknak hála s így elég nehéz gyökeret verni. Mondjuk nem is töröm magam az ismerkedésben, de nem hiszek a házasságban, s nem tudom magam apaszerepben elképzelni. Ez viszont nem kell a nőknek pláne az én koromban. Azt hiszik valami defektem van, pedig én csak élek döntés szabadságával. Miért hazudnék arról amit érzek ilyen téren?

Szóval elfoglalom magam, s majd lesz ami lesz, ettől még tartalmas és értékes az életem. Szerintem.

34 ffi

2011. dec. 27. 09:13
 13/19 anonim ***** válasza:

az utolsó, és még néhányan, akik nem a családot és kapcsolatokat választották .ők-ti nem vagytok értéktelenebbek sem értékesebbek mint bárki más.csak párkapcsolati szempontból .de ugyebár ti választottátok ezt.szóvel biztos még azt gondoljátok, hogy megéri.de lenne egy vissza-kérdésem:

majd amikor lesztek 60 évesek, és kb akkor jön a nyugdíjazás(addíg úgyis ezerszer változik a korhatár), akkor nem lesztek kicsit magányosak?én gondolkodtam már, hogy ha a fiatalságomat munkával tötöttem volna, és a gazdagság fel építésével,akkor most senki nem lenne mellettem.nekem 60 évesen ott lesznek az unokáim,még ha kicsit szegényesen is fogok élni,nektek meg ot lesz a nagy ház,üresen.mármint emberek nélkül.de ti tudjátok.nekem szinte mindegy.de azért gondoljatok bele

2011. dec. 27. 10:15
 14/19 anonim ***** válasza:
29%
Utolsó tudom h neked hihetetlen de van aki nem is vágyik gyerekre.
2011. dec. 27. 10:55
 15/19 anonim ***** válasza:
20 évesen én se vágytam gyerekre, de telik az idő, változik az ember, benő a feje lágya... A kérdező meg akar állapodni ami arra utal, hogy tán gyereket is akar majd.
2011. dec. 27. 12:25
 16/19 anonim ***** válasza:

A gyereket nem időskori szolgának kell a világra hozni. Másodszor semmi garancia nincs rá hogy nem dugnak otthonba a gyerekeid...

34 ffi

2011. dec. 27. 13:37
 17/19 anonim ***** válasza:
nem idős kor szolga,de azért foglalkozik az emberrel a saját gyereke+ha úgy nevelik, akkor nem akarja a saját szüleit bedugni valami otthonba
2011. dec. 27. 14:15
 18/19 anonim ***** válasza:
Az még nem szolgaság, ha néha meglátogatod a szüleid vagy segítesz nekik 1-2 apróságban... Nem tudom miféle ember vagy, ha ezt tehernek érzed a válladon.
2011. dec. 27. 17:23
 19/19 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Egyáltalán nem erről volt szó. Arról volt szó amikor neked kell eltartanod őket, vagy nincs időd a magatehetetlent kiszolgálnod 24 óra hosszat. Illetve arról amikor valaki indokként hozza fel a gyerek mellettaz öregkori ápolást. Persze hogy nem fordul el az ember a szüleitől csak extrém esetben, de még normális életvitel mellett is vannak határok amiket meg kell húzni.

34 ffi

2011. dec. 27. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!