Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örök szingliség?
Röviden tömören: 26 éves fiatal nő vagyok, egy multinál dolgozom kapcsolattartóként, folyamatosan úton vagyok 3 ország között. Gyakorlatilag alig vagyok huzamosabb ideig egy helyen. Tetszik, hogy jövök-megyek, folyékonyan beszélek három nyelven, jól keresek, jól nézek ki, stb...
Rengetegen irigyelnek.
De hiányzik a szerelem és a kapcsolat. 2 férfival folytatok se veled, se nélküled kapcsolatot, egyik itt, a másik ott... egyik sem magyar. Meddig mehet ez így? Volt aki ilyen munkahely mellett képes volt megállapodni, vagy képtelenség?
Akkor nem kellene egy harmadik ilyen férfi is? Tudod egy magyar, hogy teljes legyen a kép. :D:D
S komolyan: Mivel még fiatal vagy egyébként is meg a szakmában is, most még te vagy a vízhordó lány, akiről a főnökei is látják, hogy se kutyája se macskája, tehát lehet mozgatni, s valószínűleg jól is csinálod. Pár éven belül előléptetnek, s akkor kevésbé kell mozognod. Ez lehet itthon vagy külföldön. Addigra lesz egy remek egzisztenciád mindennel, s jöhet a család. Ma már 30 fölött is lehet családot alapítani semmi sem gátol meg ebben. Tehát nyugi, semmiről sem vagy lemaradva. Az előléptetés pedig el fog jönni.
Vissza az elejére: az ország melyik részén vagy amikor itthon vagy? :D
Én hasonló vagyok csak férfiban. Annyi különbséggel hogy én csak átlagosan keresek a fegyveres erőknél, viszont elhivatottságból csinálom. Immár pár éve nemzetközi környezetben dolgozom, folyékony az angolom, de első a szolgálat mindig és mindenkor. Sokszor áthelyeztek már a reformoknak hála s így elég nehéz gyökeret verni. Mondjuk nem is töröm magam az ismerkedésben, de nem hiszek a házasságban, s nem tudom magam apaszerepben elképzelni. Ez viszont nem kell a nőknek pláne az én koromban. Azt hiszik valami defektem van, pedig én csak élek döntés szabadságával. Miért hazudnék arról amit érzek ilyen téren?
Szóval elfoglalom magam, s majd lesz ami lesz, ettől még tartalmas és értékes az életem. Szerintem.
34 ffi
az utolsó, és még néhányan, akik nem a családot és kapcsolatokat választották .ők-ti nem vagytok értéktelenebbek sem értékesebbek mint bárki más.csak párkapcsolati szempontból .de ugyebár ti választottátok ezt.szóvel biztos még azt gondoljátok, hogy megéri.de lenne egy vissza-kérdésem:
majd amikor lesztek 60 évesek, és kb akkor jön a nyugdíjazás(addíg úgyis ezerszer változik a korhatár), akkor nem lesztek kicsit magányosak?én gondolkodtam már, hogy ha a fiatalságomat munkával tötöttem volna, és a gazdagság fel építésével,akkor most senki nem lenne mellettem.nekem 60 évesen ott lesznek az unokáim,még ha kicsit szegényesen is fogok élni,nektek meg ot lesz a nagy ház,üresen.mármint emberek nélkül.de ti tudjátok.nekem szinte mindegy.de azért gondoljatok bele
A gyereket nem időskori szolgának kell a világra hozni. Másodszor semmi garancia nincs rá hogy nem dugnak otthonba a gyerekeid...
34 ffi
Utolsó:
Egyáltalán nem erről volt szó. Arról volt szó amikor neked kell eltartanod őket, vagy nincs időd a magatehetetlent kiszolgálnod 24 óra hosszat. Illetve arról amikor valaki indokként hozza fel a gyerek mellettaz öregkori ápolást. Persze hogy nem fordul el az ember a szüleitől csak extrém esetben, de még normális életvitel mellett is vannak határok amiket meg kell húzni.
34 ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!