Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örök szingliség?

Figyelt kérdés

Röviden tömören: 26 éves fiatal nő vagyok, egy multinál dolgozom kapcsolattartóként, folyamatosan úton vagyok 3 ország között. Gyakorlatilag alig vagyok huzamosabb ideig egy helyen. Tetszik, hogy jövök-megyek, folyékonyan beszélek három nyelven, jól keresek, jól nézek ki, stb...

Rengetegen irigyelnek.

De hiányzik a szerelem és a kapcsolat. 2 férfival folytatok se veled, se nélküled kapcsolatot, egyik itt, a másik ott... egyik sem magyar. Meddig mehet ez így? Volt aki ilyen munkahely mellett képes volt megállapodni, vagy képtelenség?

2011. dec. 27. 00:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
36%

karrierista nő vagy... az a te bajod... Szép dolog amit elértél, de hidd el, hogy az a normális, hogy a nő gyerekeket szül, a férjének alárendeli magát, és nem a karrierjéért, hanem a családjáért él. Ha ebből nem tudsz megváltozni, örökké maradsz szingli.

mondhatod hogy ódivatú vagyok, de hidd el, még a 21. században is ez a normális.

2011. dec. 27. 00:52
 2/19 anonim ***** válasza:
Férfiban az ilyet hívják öltönyös rabszolgának.
2011. dec. 27. 00:54
 3/19 anonim ***** válasza:
Ász. Mit árultok?
2011. dec. 27. 00:57
 4/19 A kérdező kommentje:

Szóval egy nő mindig köteles magát alárendelni?

Addig nem hagynám ott a munkahelyemet, amíg nincs miért... (inda-effektus...)

Mit árulunk? Egy luxusautógyárnak alkatrészeket.

2011. dec. 27. 01:03
 5/19 anonim ***** válasza:
ismerem ezt a fajtát,és neked az lesz, hogy választani kell, hogy karier vagy kapcsolatok, és te a kariert fogod valószínű választani.és úgy öregszel meg, hogy se férjed,se gyereked nincs.de gazdag leszel, és fontos valaki a munkádban.ez van
2011. dec. 27. 01:04
 6/19 anonim ***** válasza:
Forever alone!
2011. dec. 27. 01:10
 7/19 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ez így neked, nem? Ha nem lenne jó változtatnál. Ha úgy érzed, hogy már unod, áthelyezteted magad, vagy munkahelyet váltassz.
2011. dec. 27. 01:12
 8/19 anonim ***** válasza:
47%
Hát ez szarügy, a karrierista nők balsorsa.
2011. dec. 27. 01:27
 9/19 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán jöhet össze minden egyszerre. Rendezned kell a prioritásaidat! Én előre tudom magamról, hogy nekem a boldogsághoz elsősorban egy szerető család kell + vmi kényelmes középosztálybeli életszínvonal. A képzettségemmel és a képességeimmel lehetne nagyra törni, de ha valaha is választanom kell majd a karrier és a család között, az utóbbira voksolok. 21f
2011. dec. 27. 02:02
 10/19 anonim ***** válasza:

Bocs, de nem irigyellek, nem lehetsz túl boldog.

Nekem mindenem a család, a barátok, a karrier csak másodlagos. Ha gyereket is akarsz a kettő együtt nem működik. Aki már szül törődjön is a gyermekével.

26N

2011. dec. 27. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!