Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan csókoljak jól? (lehetől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csókoljak jól? (lehetőleg komoly válaszokat)

Figyelt kérdés

Már csókoltam, tegnap is barátnőmmel, percekig, de úgy érzem még nem megy jól. Valahogy tiszta káosz van, próbálom a nyelvét elkapni meg a nyelvemmel körözni a nyelvén de aztán teljesen mást csinál jobban bedugja a nyelvét, nem tudom hogy írjam le, tényleg nehéz megfogalmazni, de pár jó tippet elfogadnék, mi az amire figyelni kell, mi az amit ne csináljak stb.

ha lehet komoly válaszokat kérek :P Tudom megkérdezhetném tőle is, de elég szégyenlős lány. Ritkán mondja hogy mi jó és rossz. =/

2011. dec. 26. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg :) Ha percekig csókolóztatok, hidd el, nem csókolsz rosszul ;) Én is azt hittem, rákérdeztem a barátnőmnél hogy mit csinálok rosszul, mit bénázok el és azt mondta hogy semmit, jobban csinálom mint eddig bárki (és ennek jelei is voltak ;) ) Higgy nekem :D Egy szégyenlős lány nem fog percekig csókolózni veled nyelveset, ha rosszul csinálod ;)
2011. dec. 26. 10:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát remélem hogy ez a helyzet, de azért szívesen fejlődnék még :)
2011. dec. 26. 11:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Igazából szerintem is, ha már percekig csináltátok, akkor nem lehetett neki rossz :)

Egyébként, meg ha ő jobban tud, mint te, akkor figyelj és tanulj. Ellesheted tőle a mozdulatait (hova csókol, hogyan, milyen erősen, hogy köröz a nyelvével, mikor "teszi át a te szádbe", vagy stb.stb.

Megmondom őszintén én eddig néha azt hittem, hogy tudok jól csókolni, néha azt, hogy nem. Nemrégen egy lány megtanított arra, pontosabban mellette rájöttem, hogy eddig gyenge kezdő voltam... de hidd el nekem, jó tanár mellett, nagyon hamar belejössz.

Ha már percekig csókolóztatok, akkor az azt jelenti, hogy vagy tudsz, vagy ha még nem, akkor rohadt jól tanulod, és nemsokára tudni fogsz. A lényeg a köztetek lévő összhang.

További jó szórakozást!

20f

2011. dec. 26. 11:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés... Szeretem ha gyengéden csókol, játszadozva. Én lány vagyok és azt utálom, ha nyálasan csókol. Amikor kitöri a nyakam és a tokromig nyomja a nyelvét boáááá....
2011. dec. 26. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!