Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből komoly normális kapcsolat?
Adj neki egy határidőt, mondjuk január 15.
És azért kíváncsi lennék a helyedben, hogy a közelgő ünnepekből mennyit akar veled tölteni. Mert ha semennyit, akkor a január 1 is sok határidőnek.
Hasonló helyzetben vagyok, mint te, kedves kérdező, csak én nem bonyolítom túl ennyire.:)
A pasi fiatalabb nálam pár évvel, relatív régóta ismerjük is egymást, egyszer szétmentünk pár hét után, mert ő nem akart komolyabbat, most megint együtt vagyunk, elvileg csak szexkapcsolat, de mindketten tudjuk, hogy ez azért egy picikét több annál. Nem sokkal, de egy picikét több.
Nekem az a taktika válik be, hogy NEM kezdek bele annak boncolgatásába, hogy mi lehet ebből. Nem azt mondom, hogy nem érdekel, mert hát ember vagyok én is, de hagyom, hadd menjen a maga útján, aztán tart, amerre tart. Mellette nézelődök, keresgélek, nem vagyok hajlandó egy szexkapcsolatban érzelmileg lekötni magam. Kedvelem a srácot, nagyon jól érezzük magunkat egymással, és ideális körülmények között kettőnkből nem csak az lenne, ami most van, hanem "rendes" pár, de a körülmények nem ideálisak, ugyanis bár egyikünk sincs párkapcsolatban, ő érzelmileg másfelé van elkötelezve. Én ezt tudomásul vettem és pont.
Szóval a lényeg röviden: ha egy pasi igazán téged és csak téged akarna, akkor tenne érte. Ha nem így van, annak oka van, ami nem biztos, hogy benned keresendő. Élvezd a szexbarátságot, mert nagyon jó dolog, de párkapcsolatra keress valaki mást.
Az ilyen döntésképtelen mimóza puhap*cs 30 vagy 30 közeli hapsik a legveszélyesebbek.Nagyon nagyot fogsz koppani és sérülni még ebben a "kapcsolatban".
Szerintem ne várj semmire,ne számíts semmire vele kapcsolatban.
Én a helyedben megmondanám neki a következő együttlétkor,hogy már unod ezt és elkezdesz ismerkedni,randevúzni másokkal,ő pedig ne keressen.
ugyan ezeket élem meg én is..én szeretném vele komolyabban..és szeretem is de sosem mondtam neki másfél év alatt mert félek lelépne,megijjedne a dologtol.Pedig tökéletes müködik köztünk minden..bizalom megértés hüség mi nem keresgélünk egymás melett de néha ugy érzem ideje elengednem ..mert ha velem akarna bármit is már megtörtént volna tehát az ideális nö nem én vagyok.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!