Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim smucig?

Figyelt kérdés
Ma beszélgettünk a barátommal a szilveszterről, hogy én nem tudnék venni semmi alkoholt a szilveszterre, mert nincsen pénzünk, mert most fizettünk ki karácsony előtt az elmaradt számlákat. Ajándékba a szüleimtől kaptam 10.000 ft-ot, hogy költsem arra, amit szeretnék. Ennyi zsebpénzem van most jelenleg. Mondta a barátom, hogy akkor vegyük meg felesbe az alkoholt szilveszterre, tehát nem fog meghívni szilveszterkor. Most is csak 1 parfümöt kaptam tőle, pedig nem állnak rosszul anyagilag. 9000 ft-ért rendeltek karácsony előtt a háziállatuknak ajándékot, a nagyszülei és a szülei tömik pénzzel, és drága ajándékokat is kapott, meg a testvérei is. Ha elmegyünk valahova akkor általában meg szokott hívni 1 tequilára, meg ha eszünk pizzát, akkor arra is meghív, de múltkor úgy mentünk el, hogy a barátom nem fizette ki a pizzát, mert nem vették észre a sok rendelés között, múltkor visszamentünk arra a helyre és persze, hogy behajtották a pizzát, és még ő volt dühös. Apukám munkanélküli anya 2 helyen dolgozik, a lakást is alig bírjuk fent tartani, de a barátom nem is akarja megérteni. Ha a haverjaival megy el bepiál és van mindenre pénze, ha velem van direkt kevés pénz hoz, hogy ne keljen rám költenie.
2011. dec. 26. 00:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
90%
Remélem mihamarabb kidob a p_csába aztán csak leshetsz.
2011. dec. 26. 10:19
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Azon senki sem lepődik meg, ha egy csaj, aki alá egész életében tolták a lóvét és semmire sem volt gondja, hasonlót vár el a pasitól.

De, hogy egy átlagos, sőt csóró csajnak, is hogy kinyílik a pofája, ha megérzi a pénzszagot. Ez már elég elkeserítő.

A lóvés pasik nem nagyon szeretik, ha bankautomatának nézik őket és cserébe nem kompenzálsz, sőt még elkezdesz hisztizni meg követelőzni, mert nagyon hamar találnak mást a helyedre, úgyhogy ajánlatos lenne egy kicsit visszavenned az arcodból, mert semmivel sem vagy jobb.

2011. dec. 26. 10:45
 23/26 anonim ***** válasza:

"azt írod, egyszer-egyszer meghív egy italra, vagy kajára. ennél többet miért vársz el tőle? én csak házasságban tudok olyanról, hogy közös kassza van, tehát kb. minden közösbe megy."

Azért mert vannak nők, akiknek olyan elcseszett a gondolkodásmódjuk, hogy ami a tiéd az az enyém is, de ami az enyém, ahhoz neked semmi közöz. Valami ilyesmi van itt is. De megint csak azt mondom, hogy akinek nincs pénze, az ne akarjon milliomost játszani más kárára. Gondolom ő sem szól bele, hogy mit veszel a pénzedből.

2011. dec. 26. 10:50
 24/26 anonim ***** válasza:
15. vagyok. Azt javaslom, fogd vissza magad egy kicsit (a Te érdekedben mondom), mert lehet, hogy ő már fontolgatja a szakítást, csak meg akarja várni az ünnepek végét. Legjobb lenne, ha most Te állnád a szilvesztert (lehetőségeidhez képest). Pl. süss sütit, főzz virslit, készíts szendvicseket, ha az anyagiak az italra nem elegek.
2011. dec. 26. 13:53
 25/26 anonim ***** válasza:

Majd pont sütni főzni fog. Szerintem ez a kapcsolt már a végét járja és csak idő kérdése, hogy mikor hangzik el a szakítás szó.

Az is biztos, hogy az első ilyen rinyálás után én kib.sztalak volna a halál f.szára karácsony ide vagy oda. Most megint leírhatnám, hogy a csajoknak csak a pénz kell, még a csóróknak is, de nem fogom, mert abból megint hatalmas vita lenne.

Még valami.

"Most is csak 1 parfümöt kaptam tőle, pedig nem állnak rosszul anyagilag."

Ezen a mondaton akadtam fel. Már korábban leírták, hogy egy igazi parfüm bizony nem két forint. Akkor mégis mit kellett volna adnia neked? Egy hetes nyaralást valami trópusi szigeten mert gazdag? Nyilván te nem adtál neki drága ajándékot, mert nem teheted meg. Ő azt elfogadta, de akkor milyen jogon követelőzöl. Ráadásul ő lóvésként összejött veled. Ha te lennél gazdag, ő pedig nem, akkor vajon észre vetted volna, mert szerintem nem.

2011. dec. 27. 06:13
 26/26 anonim ***** válasza:

Úgy látszik, hogy annyira nem ilyen válaszokra számított a kérdezőcsaj,

hogy lehúzta magát a retyón!!!

2011. dec. 28. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!