Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim smucig?

Figyelt kérdés
Ma beszélgettünk a barátommal a szilveszterről, hogy én nem tudnék venni semmi alkoholt a szilveszterre, mert nincsen pénzünk, mert most fizettünk ki karácsony előtt az elmaradt számlákat. Ajándékba a szüleimtől kaptam 10.000 ft-ot, hogy költsem arra, amit szeretnék. Ennyi zsebpénzem van most jelenleg. Mondta a barátom, hogy akkor vegyük meg felesbe az alkoholt szilveszterre, tehát nem fog meghívni szilveszterkor. Most is csak 1 parfümöt kaptam tőle, pedig nem állnak rosszul anyagilag. 9000 ft-ért rendeltek karácsony előtt a háziállatuknak ajándékot, a nagyszülei és a szülei tömik pénzzel, és drága ajándékokat is kapott, meg a testvérei is. Ha elmegyünk valahova akkor általában meg szokott hívni 1 tequilára, meg ha eszünk pizzát, akkor arra is meghív, de múltkor úgy mentünk el, hogy a barátom nem fizette ki a pizzát, mert nem vették észre a sok rendelés között, múltkor visszamentünk arra a helyre és persze, hogy behajtották a pizzát, és még ő volt dühös. Apukám munkanélküli anya 2 helyen dolgozik, a lakást is alig bírjuk fent tartani, de a barátom nem is akarja megérteni. Ha a haverjaival megy el bepiál és van mindenre pénze, ha velem van direkt kevés pénz hoz, hogy ne keljen rám költenie.
2011. dec. 26. 00:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%

ne a pénzéért szeresd!!!

nekem például volt egy három és fél éves kapcsolatom, a lány szülei nem voltak anyagilag a topon, ő semmi zsebpénzt sem kapott, és mégis mindig amikor meghívtam, bármennyire kis összegű dologgal is, mindig ő akarta fizetni a saját részét, sosem várta el hogy én fizessem az ő kajáját/piáját/vonatjegyét, stb. de persze mindig megtettem, mert szerettem. És ő legkevésbbé sem a pénzért szeretett. Ilyen egy rendes kapcsolat.

Szállj le a pasid pénzéről. még jó hogy nem várod el, hogy a szexért is ő fizessen.

2011. dec. 26. 00:19
 12/26 anonim válasza:
Pedig gyakorlatilag pont azt várja el... :)
2011. dec. 26. 00:26
 13/26 anonim ***** válasza:
95%
Ha te nem akarsz pénzköltős szilvesztert, pláne piára költőset, de a pasid meg igen, akkor szilveszterezzetek külön. Nem dől össze a világ!
2011. dec. 26. 00:29
 14/26 anonim ***** válasza:
86%

Vegyél egy üveg pezsgőt és kész nem kell több ezer forintot elinni ha nincs rá pénz.

Ha sokat iszol úgy is csak visszajön azért meg kár kidobni a pénzt!

Alkohol nélkül is érezheted jól magad!!!!!

Boldog karácsonyt!!!

2011. dec. 26. 00:33
 15/26 anonim ***** válasza:
97%

"Most is csak 1 parfümöt kaptam tőle"

Van fogalmad arról, mibe kerül egy igazi parfüm? Ne az aluljárós pancsolt löttyökre gondolj, hanem menj be a Müllerbe vagy a Párizsba.

2011. dec. 26. 00:38
 16/26 anonim ***** válasza:
94%
Én nem tudom te mit képzelsz magadról, meg úgy általában a kapcsolatokról, de az égvilágon semmit nem köteles neked fizetni, és tényleg olyan mintha elvárnád. Örülj annak ami van!
2011. dec. 26. 00:41
 17/26 anonim ***** válasza:
95%
azt írod, egyszer-egyszer meghív egy italra, vagy kajára. ennél többet miért vársz el tőle? én csak házasságban tudok olyanról, hogy közös kassza van, tehát kb. minden közösbe megy. "az alkoholt felesbe vegyük meg" - hát igen, ha pl. egy 4000 ft-os bailey's-t akarsz venni, akkor valószínű hogy nem fog meghívni, pláne ha együtt isszátok meg.
2011. dec. 26. 00:59
 18/26 anonim ***** válasza:
89%
Általában fizet neked, kaptál parfümöt, ami nem éppen olcsó. Az, hogy ő mit kap a szüleitől, nagyszüleitől nem rád tartozik, neki veszik.Mivel mindig ő fizet, tudta, hogy kaptál pénzt, most szeretné, ha te is beszállnál egy kicsit. Egyébként te mit adtál neki?
2011. dec. 26. 07:20
 19/26 anonim ***** válasza:
94%

Leirom neked mi a smicig.

Az exem az volt.

Ő szülőkkel,én egyedül alérletben.Én 70-er diákként,ő 180-at rendes melóval keresett.Nálam lógott állandóan,elvárta hogy főzzek rá,napi használati tárgyait vegyem meg,"majd ideadja" cimszóval.

Ha bárhova elmentünk,pénz sosem volt nála csak kártya,és ugye legtöbb szórakozóhelyen nem lehet kártyával fizetni errefelé.Amikor beteg voltam,kértem idefele hozzon fájdalomcsillapitót mert elfogyott,hozott,és kivette az árát a pénztárcámból,majd megette a hűtőből az előző napi vacsi maradékát,ami többe került mint a gyógyszerem összesen.És még sorolhatnám...

Ő smucig volt,sőt,élősködő.

A te pasid csupán reális.

Te leszel smucig ha ezt tovább folytatod.

2011. dec. 26. 08:52
 20/26 anonim ***** válasza:
93%

Nem smucig, csak okos. Nyilván ők sem pénzszórásból lettek gazdagok. Te meg egy anyagias p.csa vagy. Elvárod, hogy a srác fizessen mindent. Aki csóró, az ne akarjon pénzt szórni és főleg ne várja el a másiktól, hogy állja a szórakozását. Persze, ha egy csajnak nincs pénze, akkor ráakaszkodik egy srácra és próbálja lehúzni, ha meg nem sikerül, akkor jön a hiszti. A viszont egy srác csóró, azt mindenki leszarja, mondván, így járt.

Látom mennyire szeretheted. Csak egy parfümöt adott. És te mit adtál? Ja, hogy nincs pénzed és akkor ez mindenre mentség?

Ha meg ennyire nem tetszik, akkor keress egy lóvésabb apuci kicsi fiacskáját, vagy egy nyugdíjas vén kéjencet és akkor lesz pénzed. De a jelek szerint nem vagy olyan jó csaj.

2011. dec. 26. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!