Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim smucig?
ne a pénzéért szeresd!!!
nekem például volt egy három és fél éves kapcsolatom, a lány szülei nem voltak anyagilag a topon, ő semmi zsebpénzt sem kapott, és mégis mindig amikor meghívtam, bármennyire kis összegű dologgal is, mindig ő akarta fizetni a saját részét, sosem várta el hogy én fizessem az ő kajáját/piáját/vonatjegyét, stb. de persze mindig megtettem, mert szerettem. És ő legkevésbbé sem a pénzért szeretett. Ilyen egy rendes kapcsolat.
Szállj le a pasid pénzéről. még jó hogy nem várod el, hogy a szexért is ő fizessen.
Vegyél egy üveg pezsgőt és kész nem kell több ezer forintot elinni ha nincs rá pénz.
Ha sokat iszol úgy is csak visszajön azért meg kár kidobni a pénzt!
Alkohol nélkül is érezheted jól magad!!!!!
Boldog karácsonyt!!!
"Most is csak 1 parfümöt kaptam tőle"
Van fogalmad arról, mibe kerül egy igazi parfüm? Ne az aluljárós pancsolt löttyökre gondolj, hanem menj be a Müllerbe vagy a Párizsba.
Leirom neked mi a smicig.
Az exem az volt.
Ő szülőkkel,én egyedül alérletben.Én 70-er diákként,ő 180-at rendes melóval keresett.Nálam lógott állandóan,elvárta hogy főzzek rá,napi használati tárgyait vegyem meg,"majd ideadja" cimszóval.
Ha bárhova elmentünk,pénz sosem volt nála csak kártya,és ugye legtöbb szórakozóhelyen nem lehet kártyával fizetni errefelé.Amikor beteg voltam,kértem idefele hozzon fájdalomcsillapitót mert elfogyott,hozott,és kivette az árát a pénztárcámból,majd megette a hűtőből az előző napi vacsi maradékát,ami többe került mint a gyógyszerem összesen.És még sorolhatnám...
Ő smucig volt,sőt,élősködő.
A te pasid csupán reális.
Te leszel smucig ha ezt tovább folytatod.
Nem smucig, csak okos. Nyilván ők sem pénzszórásból lettek gazdagok. Te meg egy anyagias p.csa vagy. Elvárod, hogy a srác fizessen mindent. Aki csóró, az ne akarjon pénzt szórni és főleg ne várja el a másiktól, hogy állja a szórakozását. Persze, ha egy csajnak nincs pénze, akkor ráakaszkodik egy srácra és próbálja lehúzni, ha meg nem sikerül, akkor jön a hiszti. A viszont egy srác csóró, azt mindenki leszarja, mondván, így járt.
Látom mennyire szeretheted. Csak egy parfümöt adott. És te mit adtál? Ja, hogy nincs pénzed és akkor ez mindenre mentség?
Ha meg ennyire nem tetszik, akkor keress egy lóvésabb apuci kicsi fiacskáját, vagy egy nyugdíjas vén kéjencet és akkor lesz pénzed. De a jelek szerint nem vagy olyan jó csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!