Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám nagyon beégetett a pasim...

Apám nagyon beégetett a pasim és a családja előtt, tippek? Fontos!

Figyelt kérdés

Ma volt itt a barátom először,és apám arról beszélt,hogy tesómat hogy megverte mikor nem ment be suliba,meg rendőrök így-úgy,meg a pasim anyjához bejár hogy nekem milyen sulis gondjaim vannak,hogy nem járok állítólag meg stb,és a pasimnak is csak szid, kiabál, szinte ordítva beszél, éget folyton! :'(

16L

2011. nov. 15. 21:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Tipp: ne találkozzon apád meg a fiúd.
2011. nov. 15. 22:05
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Esetleg értelmesen nem tudnád leírni?????
2011. nov. 15. 22:08
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Olvassál sokat, lehetőleg szépirodalmat, meg világirodalmat. Bővítsed a szókincsedet, járj be rendesen nyelvtanórára, főleg szó és mondat tagolásra, majd tanulj önkifejezést is, aztán tedd fel újra a kérdést, hogy mindenki megérthesse, és akkor talán kapsz is választ. De mire ezeket végigjárod, valószínűleg a mostani után már a hatodik pasidon is túl leszel, szóval azzal ne is törődj, apád mit művel a mostani előtt. Mire 30 leszel azt se fogod tudni hogy hívták ezt a mostanit.
2011. nov. 15. 22:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Járj be rendesen a suliba, és ne csak ott legyél; tanulj is, akkor majd nem fog kiborulni édesapád. Úgy hiszem az a problémája, hogy a fiúzás a tanulás rovására megy.
2011. nov. 15. 22:13
 5/13 A kérdező kommentje:

Nem megy a tanulás rovására, mert nem rosszak a jegyeim,csak van 2 késésem, 2-3 percesek, és a tanár nem fogadta el az orvosi igazolást,mert nem ellenőrzőben van,és így van egy hét igazolatlanom,meg állítólag egy napot nem mentem be,pedig bejárok.

És az a bajom,hogy beégetnek! Mindenki hangosan beszél itt,és apám azzal jött,hogy a tesómat nadrágszíjjal megverte,meg rendőrök jöttek a suliba hogy sokat lóg,és ez nekem nagyon ciki! És szinte ordít!

2011. nov. 15. 22:16
 6/13 anonim ***** válasza:

Ugyan már az én apám is ordít meg cikiz a szomszédoknak, sőt mindenkit szid ordítva. Engem meg nem érdekel. Mivel félig süket s mindenki mást is annak hisz ezért ordít. (a tiedé is lehet az.) A másik meg, hogy aki ilyeneket reklámoz a számára szinte idegen embereknek az önmagát járatja le s ezt nemcsak te hanem mások is így gondolhatták. Ne engedd össze őket te meg tanulj, hogy jó híreket is kapjon a sulidból.

Nálatok lehet:

1,szenilis, iszákos

2,rosszindulat

3,csekély értelmi színvonal amiért ezt a viselkedést

helyesnek látja

4,nagyon a bögyében vagy a szerinte balhékból (nézőpont kérdése) ezért éget

5, elkeseredett s nincs kinek dumáljon

6, elakarja riasztani mellőled a fiút ezért mondja neki is meg az anyjának is.

2011. nov. 15. 23:31
 7/13 anonim ***** válasza:
Gondolom, az sem véletlen, hogy apád ilyen, mint ahogy az sem, hogy te ilyen vagy. Talán egy nagy, nagy fogadalmat kellene tennetek. Az egész famíliának...
2011. nov. 16. 00:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Sajnos 16 éves vagy még így a külön költözés kilőve.Beszélj anyukáddal mindenképpen.Sajnos sokszor előfordul az ilyesmi.Megverni?Hát olyan szülőt aki maradandó sérülést okoz a gyerekének (orr vérzés ,csont törés stb) attól biztos elvetetném a gyámsággal a gyerekét persze egy-egy pofon belefér de agyon verni?Hát nem normális.
2011. nov. 16. 08:33
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem bántotta nagyon,de nekem ez ciki :S Meg a szülei mit gondolhatnak most rólam :O O.o Mert elmondja a pasim anyujának hogy milyen vagyok de ciki fhuu
2011. nov. 16. 08:40
 10/13 anonim ***** válasza:

"a tanár nem fogadta el az orvosi igazolást,mert nem ellenőrzőben van,és így van egy hét igazolatlanom"

Tedd a szívedre a kezed, ez kamu. Én is ilyeneket mondtam a szüleimnek, és ha elég meggyőzően és kétségbeesetten adtam elő, el is hitték. De ma már látom, hogy ilyen nincs.

2011. nov. 16. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!