Apám nagyon beégetett a pasim és a családja előtt, tippek? Fontos!
Ma volt itt a barátom először,és apám arról beszélt,hogy tesómat hogy megverte mikor nem ment be suliba,meg rendőrök így-úgy,meg a pasim anyjához bejár hogy nekem milyen sulis gondjaim vannak,hogy nem járok állítólag meg stb,és a pasimnak is csak szid, kiabál, szinte ordítva beszél, éget folyton! :'(
16L
Nem megy a tanulás rovására, mert nem rosszak a jegyeim,csak van 2 késésem, 2-3 percesek, és a tanár nem fogadta el az orvosi igazolást,mert nem ellenőrzőben van,és így van egy hét igazolatlanom,meg állítólag egy napot nem mentem be,pedig bejárok.
És az a bajom,hogy beégetnek! Mindenki hangosan beszél itt,és apám azzal jött,hogy a tesómat nadrágszíjjal megverte,meg rendőrök jöttek a suliba hogy sokat lóg,és ez nekem nagyon ciki! És szinte ordít!
Ugyan már az én apám is ordít meg cikiz a szomszédoknak, sőt mindenkit szid ordítva. Engem meg nem érdekel. Mivel félig süket s mindenki mást is annak hisz ezért ordít. (a tiedé is lehet az.) A másik meg, hogy aki ilyeneket reklámoz a számára szinte idegen embereknek az önmagát járatja le s ezt nemcsak te hanem mások is így gondolhatták. Ne engedd össze őket te meg tanulj, hogy jó híreket is kapjon a sulidból.
Nálatok lehet:
1,szenilis, iszákos
2,rosszindulat
3,csekély értelmi színvonal amiért ezt a viselkedést
helyesnek látja
4,nagyon a bögyében vagy a szerinte balhékból (nézőpont kérdése) ezért éget
5, elkeseredett s nincs kinek dumáljon
6, elakarja riasztani mellőled a fiút ezért mondja neki is meg az anyjának is.
"a tanár nem fogadta el az orvosi igazolást,mert nem ellenőrzőben van,és így van egy hét igazolatlanom"
Tedd a szívedre a kezed, ez kamu. Én is ilyeneket mondtam a szüleimnek, és ha elég meggyőzően és kétségbeesetten adtam elő, el is hitték. De ma már látom, hogy ilyen nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!