Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Apám smucig.

Mit csináljak? Apám smucig.

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak, és anyukám a gondviselő, de neki nagy a rezsi, és kevés a fizetése. Apám tartott el minket amíg el nem váltak. Mostanában apám támogat különböző retket(cigót), míg nekem a tankönyveimet sem vesz meg, mert menjek a gondviselőmhöz. Ilyenkor annyira utálom ! Egy büdös retkes senkiházit támogat albérlettel, mindennel, míg nekem RANDIRA sem ad pénzt. A múlt héten elvettem tőle 500 Ft-ot kajára, de észrevette, és elkezdett még jobban smucigoskodni, mint egy zsidó.

Be is szóltam neki, hogy nem szégyelli-e magát, de megsértődött, és letette a telefont.

Nincs 10 forintom se. Anyukámra nem számíthatok.

Mit csináljak, hogy ne legyen ilyen apám ?

17/f

2011. dec. 12. 14:53
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Menj el diákmunkára!
2011. dec. 12. 14:57
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Nem sokat tudsz tenni. Vállalj esetleg kisebb munkákat, jövőre pedig rendes állásod lehet, és lesz pénzed.
2011. dec. 12. 14:58
 3/10 anonim ***** válasza:
58%

loptál apádtól, hát te se vagy különb mint az a "retkes senkiházi"

oké nincs pénzed randira hát kis barátom sok fiatal küzd ezzel a gonddal és legtöbb megoldásképpen elvállal itt ott egy kis munkát pénzért

helyedben megpróbálnék jobb kapcsolatba kerülni apáddal és megkérni, hogy havonta a gyerektartáson felül adjon még neked egy pár ezer forintot

2011. dec. 12. 15:02
 4/10 anonim ***** válasza:
42%

Kirúgtátok anyáddal, de a pénze az kell nektek!

Gondolom, hogy ezért inkább adja egy idegennek, mint nektek!

Ha lopkodsz, a börtönben végzed!!!

2011. dec. 12. 15:16
 5/10 anonim ***** válasza:
60%
ekkora bunkó gyökér gyereknek én sem adnék!
2011. dec. 12. 15:17
 6/10 anonim ***** válasza:
68%

Anyukádnak gondolnia kellett volna arra, hogy mi lesz, ha nem lesz apukád mindig, tehát elhúzhatott volna dolgozni... Megértem...

Loptál Apudtól? Ha nekem azt mondja anyum, hogy vegyek ki pénzt, akkor előtte veszem ki, és teszem le elé. Igaz, nem nézi sosem, mert megbízik bennem, de sosem vennék ki úgy pénzt, hogy ő nem tud róla. Szégyelld magad.

2011. dec. 12. 15:21
 7/10 anonim ***** válasza:
szerintem ha leültél volna vele beszélni erről h szeretnél egy kevés pénzt h jól érezhesd magad az lehet neki is jobban esett volna...
2011. dec. 12. 15:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Én megelégeltem hogy sóherek.ÉS ELMENTEM DOLGOZNI!
2011. dec. 12. 15:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak az egyik oldalról ismerjük a sztorit, de azt is felületesen. Vajon mivel húztad ki a gyufát? Ennek a problémának előzményei vannak, amiket nem ismerünk, ezért hogy tudnánk megmondani, hogy mit csinálj, hogy ne legyen ilyen? Bizonyíts, de csak a markodat tartsd, főleg ne randira, állj fontosabb érvekkel elé, hogy miért van pénzre szükséged, aztán talán ő is másképp áll hozzád. Amúgy én 16 évesen mentem először pénzért dolgozni és még élek.
2011. dec. 12. 15:52
 10/10 anonim ***** válasza:
dolgozni ha ismered ezt a szót,még is meddig akarsz szegény anyudra támaszkodni,be segithetnél anyudnak nem pedig még pénzt akarsz szerintem örül ha legfontosabb dolgokat megtudja majd venni nem hogy lassan a felnőt fiát el tarcsa,amúgy meg ha randira nem ad pénzt hát azt még el lehet fogadni.
2011. dec. 13. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!