Mit csináljak? Apám smucig.
A szüleim elváltak, és anyukám a gondviselő, de neki nagy a rezsi, és kevés a fizetése. Apám tartott el minket amíg el nem váltak. Mostanában apám támogat különböző retket(cigót), míg nekem a tankönyveimet sem vesz meg, mert menjek a gondviselőmhöz. Ilyenkor annyira utálom ! Egy büdös retkes senkiházit támogat albérlettel, mindennel, míg nekem RANDIRA sem ad pénzt. A múlt héten elvettem tőle 500 Ft-ot kajára, de észrevette, és elkezdett még jobban smucigoskodni, mint egy zsidó.
Be is szóltam neki, hogy nem szégyelli-e magát, de megsértődött, és letette a telefont.
Nincs 10 forintom se. Anyukámra nem számíthatok.
Mit csináljak, hogy ne legyen ilyen apám ?
17/f
loptál apádtól, hát te se vagy különb mint az a "retkes senkiházi"
oké nincs pénzed randira hát kis barátom sok fiatal küzd ezzel a gonddal és legtöbb megoldásképpen elvállal itt ott egy kis munkát pénzért
helyedben megpróbálnék jobb kapcsolatba kerülni apáddal és megkérni, hogy havonta a gyerektartáson felül adjon még neked egy pár ezer forintot
Kirúgtátok anyáddal, de a pénze az kell nektek!
Gondolom, hogy ezért inkább adja egy idegennek, mint nektek!
Ha lopkodsz, a börtönben végzed!!!
Anyukádnak gondolnia kellett volna arra, hogy mi lesz, ha nem lesz apukád mindig, tehát elhúzhatott volna dolgozni... Megértem...
Loptál Apudtól? Ha nekem azt mondja anyum, hogy vegyek ki pénzt, akkor előtte veszem ki, és teszem le elé. Igaz, nem nézi sosem, mert megbízik bennem, de sosem vennék ki úgy pénzt, hogy ő nem tud róla. Szégyelld magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!