Apám 1 hét alatt 4szer vert meg. Mit tegyek?
Be lilult mind a két kezem és az orrom is vérzett, de már nem. Csak azért mert elhagytam a telefonom amit ÉN VETTEM.
Ilyenkor kinek lehet szólni?
14/L
Úristen ! anyukád nem is szól bele ?
Osztályfőnök jó ötlet..
A fentiek mellett még: háziorvos, rendőrség is illetékes.
2000 óta bűncselekmeny megütni gyereket.
Ha ez igaz, akkor azonal szólj az osztályfőnöködnek, kérj segítséget! Bemehetsz azonnal a legközelebbi rendőrőrsre is, panasszal, és ne feledd: látleletet kell vetetni mindenről, mert az a bizonyító erő! Az tutira tény.
Gyermekbántalmazásért édes jó apád igen megütheti a bokáját - ha viszont te ezt csak kitalalálod, hogy apádat bemószerold (mert ilyen is van), akkor te kerülsz bajba, azzal az emberrel együtt, aki felbújtott apád ellen.
Ha viszont igaz, és apád rendszeresen ver, akkor azonnal kérj segítséget! Ofő, rendőrség, SOS-segélyvonal, iskolapszichológus, stb. AZONNAL!
Remélem nem kamu kérdés mert iszonyú azoknak ilyeneket olvasni akik nem bírják vagy mehtörtént velük.
Szóval ha nem kamu: osztályfőnök, anyuka, nagymama,rendőrség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!