Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barát vagy ellenség? Részletek...

Barát vagy ellenség? Részletek a kérdés alatt!

Figyelt kérdés
A bátyám barátnőjének az öccsével jártam, de szakítottunk. Megbeszéltük hogy barátok maradunk a tesóink kedvéért, de én úgy érzem hogy nem megy! Vagyis már nem szeretem, de nem szeretek a társaságában lenni. Nem tudok vele úgy beszélni mint egy baráttal. Ő még mindig szeret engem és zavarban vagyok ha vele vagyok! Mit tegyek?? Megmondjam hogy csak akkor találkozzunk ha muszály és akkor is csak egy pár szót váltunk, vagy továbbra is játszam el hogy tök jó barát.....????????
2011. dec. 4. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem ellenség, de már nem barát.

Bocs, de nem sok minden köthetett össze benneteket, amíg együtt jártatok.

Akivel nem akarsz találkozni, azzal ne találkozz.

2011. dec. 4. 21:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Jogos... Csak az a baj, hogy a tesóink majdnem jegyesek! Elég komoly köztük a dolog. És nem akarok kínos helyzetbe kerülni a családi összejöveteleken... Az a legnagyobb baj hogy nem tudom hogyan mondjam meg neki hogy jobb lenne ha megtartanánk azt a 3-4 lépés távolságot..... nincs valami ötlet??
2011. dec. 4. 21:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Az idő megoldja!
2011. dec. 4. 22:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem hinném. Azóta hogy szakítottunk már eltelt vagy 4-5 hónap.
2011. dec. 4. 22:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Mondd meg az exednek, hogy három lépés távolságot, köszönőviszonyt igényelsz. Ha nem tartja be, mondd meg a bátyádnak és a párjának a szituációt. És mondd meg azt is, hogy ha nem állítják le, nem is fogsz olyan családi eseményre elmenni, ahol az exed ott lesz. És ezt persze be is tartani, különben nem vesznek komolyan.
2011. dec. 4. 22:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Ő sem lesz örökké szerelmes beléd, akkor pedig vàltozni fog a helyzet. Nekem az exemmel egy a baràti körünk, az első 1,5 év nagyon rossz volt. Mostanra viszont én voltam a tàmasza, amikor a volt baràtnőjével szakItottak!
2011. dec. 4. 22:23
 7/8 A kérdező kommentje:

Igyekszem beszélni vele. Köszie! :)

Már több mint 2 éve szerelemes belém. Szerencsére nem próbálkozik túlzottan, de megesik. Nagyon zavaró tud lenni amikor azt mondja hogy olyan jól nézek ki meg ilyesmi, ó és még képes volt azt hazudni nekem hogy van barátnője csak azért hogy féltékeny legyek. Aztán amikor feltűnt neki hogy nem túlzottan izgat a dolog, bevallotta hogy csak kamu volt....

2011. dec. 4. 22:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez elég gyerekes viselkedés..

Ez esetben beszélj vele mindenképp..

Mi anno csak feszengtünk, a te eseted azért màs ebben :)

2011. dec. 4. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!