Te megcsinálnád ezt a kislányoddal? (+VIDEÓ, hogy érthető legyen a kérdés)
Mini kurv@t? NEM !!
Ez már túlzás a szülők részéről.
ezek nem normálisak
egyszer néztem egy ilyet, panaszkodott a kislány, hogy nincs jól meg fáj a hasa, de az anyját nem érdekelte, csakhogy a haja szét ne menjen -.-
Nem, isten őrizz.
Általában ezeknek a szüleik, amit én láttam belőlük rondák és nem sokra vitték, így a gyerekkel kompenzálják.
Nagyon sok szülő műveli ezt, csak nem mind ilyen módon.
Ez már megint egy amerikai baromság. Apró szépségek címen futott az egyik ismeretterjesztő csatornán. Többségében elhízott, igénytelen nők vagy műnőcik csinálnak "játékbabát" a véletlenül szépnek született gyerekükből.
Ez csak a szülőnek fontos, a gyerek meg egy elferdült értékrendű, elkényeztetett kis hülye lesz.
Nem értem, hogy egy gyerek szépségéhez miért kell műhaj, műszempilla, barnítóspray, full smink, műfog, műköröm. A mozgásuk inkább ribancos, mint szép. Egy-két anyuka azt nyilatkozta, hogy a megnyert versenyek díjaiból fizetik majd az egyetemi tanulmányokat, de több száz dollárt költenek egy aktuális szépségversenyre, sokkal többet, mint a nyeremény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!