Te megcsinálnád ezt a kislányoddal? (+VIDEÓ, hogy érthető legyen a kérdés)
2011. nov. 26. 18:26
31/33 anonim válasza:
Hogy 20 evesen meteres rancuk legyen. Nem, nincs meg gyerekem de ez azert ez mar tulzas.
32/33 anonim válasza:
SOHA. Milyen felnőttek lesznek ezekből a gyerekekből? Mert nem normálisak, az biztos.
33/33 anonim válasza:
Én is láttam már néhány ilyen műsort, de alapvetően nekem se tetszik, hogy Barbie-t csinálnak a lányokból. Viszont vannak olyan szülők is, akik a természetesség mellett állnak, és épp csak egy pici sminket tesznek a gyerekre, szépen megcsinálják a hajukat, kapnak egy szép ruhát, stb. Ez utóbbira azt mondom, hogy belefér, ha a gyerek akarja és élvezi, hisz a legtöbb kislány szeretne hercegnő lenni pár pillanatra. De az, hogy műszempillát, műfogat, és vakolatnyi festéket tesznek fel, nem hiszem, hogy jót tesz az önértékelésüknek, mert azt erősítik bennük, hogy ezen dolgok nélkül kicsit se szépek és ezekre szükségük van. Ráadásul sok anyuka azért citálja el a gyerekét, mert ő szeretne menni, de ő már öreg, és a kislánya olyan szépséges, hogy mindenkinek meg kell tudnia, látnia, stb. Szóval, ha a kislányom rágná a fülemet, akkor belemennék, de csak szolidan. Ribancot akkor se csinálnék belőle, ha földhöz vágná magát. Pár éve a kisebbik lányom (akkor volt 9 éves) mindenképp hercegnőnek akart öltözni a farsangon, és az is lett, persze a nyomába se ért a videónak, de rajta is volt smink, szép ruha, pár tincset becsavartunk a hajából, stb. Tetszett neki nagyon, szóval el tudom képzelni, hogy vannak kislányok, akiknek ezt élvezik é szívesen csinálják, mert a kupa lebeg a szemük előtt és az, hogy szépek legyenek. De a szülők felelőssége, hogy ne szippantsa be őket a divatszakma, és hogy ne csorbuljon az önértékelésük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!