Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te megcsinálnád ezt a kislányo...

Te megcsinálnád ezt a kislányoddal? (+VIDEÓ, hogy érthető legyen a kérdés)

2011. nov. 26. 18:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
78%
Aztán ezek után mi jön? Pénzért a pedofilok karmai közé kényszerítik őket? Undorító, lecsuknám az ilyen szülőket.
2011. nov. 30. 21:18
 22/33 anonim ***** válasza:
4%
Miért ellenzitek? Én megcsinálnám ha tehetném a gyerekemmel! Legyen már egy kis önbizalma a kislánynak, ha nekem úgysem volt sok!
2011. nov. 30. 21:19
 23/33 anonim ***** válasza:
Szerintem undorító hogy ilyen kislányokat k*rvának öltöztetnek!
2011. nov. 30. 21:21
 24/33 anonim ***** válasza:
Sajnos az van, hogy ezeknek a gyereknek felnőttként semmi önbizalmuk. Ugyanis a feltétlen elfogadás korszakában versenyeztetik őket, ez örökre önbizalom hiányosa teszi őket.
2011. nov. 30. 21:23
 25/33 anonim ***** válasza:
Nem,nem tenném ezt vele(még szerencse,hogy 2 fiam van,bár valamelyik részben volt,hogy egy anyuka a 6 hetes! fiát is szerepeltette).Ami nekem már nagyon sok volt,az az Eden Wood-ról készített játék baba!A kislány különben smink nélkül is nagyon szép,ám a szülők-leginkább anyuka-szinte üzleti "cikknek" tekinti őt.
2011. nov. 30. 22:26
 26/33 anonim ***** válasza:
Én még leragadtam ott, hogy a kislány arcát agyra főre púderezik... én még nem láttam olyan pubertás előtti lányt, akinek akárcsak egy hiba is lett volna az arcán. :|
2011. nov. 30. 23:45
 27/33 anonim ***** válasza:

Láttatok ti ezeken a kislányokon bármi természetest?

voltam már párszor strandon de még egy gyereken sem láttam ilyen fürdőruhákat.

És a mosolyuk. Szegény kislányokon nagyon látszik, hogy erőltetik, a zsűri mögött a szülők mutogatnak, hogy még szélesebb legyen a vigyoruk.

2011. dec. 1. 00:03
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
hát..én azt kívánom bárcsak velem megcsinálták volna...
2011. dec. 1. 02:06
 29/33 anonim ***** válasza:

Mi egyszer elvittük a kislányunkat szépségversenyre, mert valóban nagyon csinos. Az elődöntőket nagyon élvezte, nagyon örült a sikereinek. Be is jutott az országos döntőbe. Ott aztán fordult a kocka. A többieket agyonsminkelték, kicicomázták, stb., de én csak a minimálisat voltam hajlandó megengedni, amitől még nem lesz olyan gnóm felnőtt kinézete. Persze nem is nyert semmit, pedig szebb volt mint néhány kicicomázott győztes. Undorító volt számomra, és megmondtam, hogy nem engedek a gyerekemből bohócot csinálni. Volt is nagy vita belőle a családban, mert az anyja mindenáron egy csomó modellügynökséghez akarta vinni, amik persze egy rakat pénzbe kerültek regisztrácós díj meg portfóliókészítés stb. címén. Néhányba még az elején belementem, de persze én láttam hogy ez átverés, de az anyjuknak az volt a véleménye, hogy sajnálom a pénzt a gyerekemtől. Lett is nagy vita belőle. Most válunk, és szerintem ennek is köze van a váláshoz.

Ja és a fődíj egy százezer forintos utalvány volt valamelyik modelliskolában való részvételre, ahol az utalványt csak úgy tudtuk volna beváltani, ha előtte egy másik háromszázezer forintos modelltanfolyamot is elvégeztetünk a gyerekkel. No comment...

2011. dec. 1. 08:01
 30/33 anonim ***** válasza:
Ez kész gyerekkínzás. Milyen ember lesz belőlük. Pont most volt a tv1-en is egy ismeretterjesztő műsor. Ott 6 éves korban kiválasztanak egy lányt akit istennőként tisztelnek, míg be nem tölti a 12-öt, onnantól vissza a régi kerékvágásba. Az egyik ilyen csaj nyilatkozott, hogy addig jó volt, de utána rossz lett neki, mert sok mindenből kimaradt. Szóval nem volt gyerekkora, mint ezeknek a lányoknak se. A gyerek azért gyerek, hogy játszon és ne felnőttként viselkedjen.
2011. dec. 1. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!