Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te megcsinálnád ezt a kislányo...

Te megcsinálnád ezt a kislányoddal? (+VIDEÓ, hogy érthető legyen a kérdés)

2011. nov. 26. 18:26
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem egy normális szülő sem tenne ilyet a gyerekével.

Egyébként ezeket láttad már? Szerintem ezek még durvábbak.

http://www.youtube.com/watch?v=AESQFnIwtfM

http://www.youtube.com/watch?v=wedRSBQFJzw&feature=related

2011. nov. 26. 18:54
 12/33 anonim ***** válasza:
12%

"Általában ezeknek a szüleik, amit én láttam belőlük rondák és nem sokra vitték, így a gyerekkel kompenzálják. "

Gratz, ezzen meg is válaszoltad a problémát. Azt, hogy nem maguk a szülők felelősek viselkedésükért, hanem maga a társadalom amiért belesúlykolja a bromságokat az emberek fejébe azok meg droid módjára csinálják az ilyen vagy ehez hasonló dolgokat :(

Sajnos, ha egy nőt egész életében lenéznek a külseje miatt, szinte elkerülhetetlen, hogy valamilyen módon kompenzáljon és, ha kell akkor a gyerekén keresztül. Tehát a társadalom már tönkretette két ember életét :D

2011. nov. 26. 19:27
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Az a leggázabb, amikor azzal érvelnek, hogy de hát minden kislány felkeni anyu sminkjét egyszer magára.

Igen, csak nem mindegy, hogy otthon összemaszatolja magát, aztán este letörlik és megvolt a móka, vagy rendszeresen és közönség előtt, erőltetve...

Illetve feltételezem, hogy a "de szép vagy" mondatot több ezerszer hallják a kislányok, amíg felnőnek, de a "de jól tanulsz" mondatot egyszer sem. Gyakorlatilag beléjük nevelik, hogy a külsejük az egyetlen adottságuk - függetlenül attól, ha esetleg tehetséges a gyerek.

2011. nov. 26. 19:47
 14/33 anonim ***** válasza:
28%
Talán ha a kislányom ezt szeretné és tényleg élvezné, akkor lehet. Ha egy kicsit is látnám rajta, hogy nem boldog, akkor abbahagynánk. Szóval nem kényszeríteném semmiképp, de ha szeretné csinálni és így lenne boldog, akkor megengedném.
2011. nov. 26. 20:29
 15/33 anonim ***** válasza:
Nem válaszoltam meg vele a problémát. Tudod akármekkora nyomás van rajtunk nőkön, azért az anyai ösztönök és a józan ész erősebbnek kellene legyen.
2011. nov. 26. 21:08
 16/33 anonim ***** válasza:
66%
Megy a Fem3on egy ilyen műsor! Annyira betegek! Kövér anyukák egész nap otthon meresztik a feneküket és ez nekik a program, hogy a lányukat "készítik fel" a versenyre. Amcsik köztudottan hülyék, de még ez is...
2011. nov. 26. 23:14
 17/33 anonim ***** válasza:
65%

legfeljebb otthon egy gyerekbulin hagynám, hogy kifesse magát meg beöltözzön a kis barátnőivel, de így közönség elé versenylónak nem vinném...

gondoljatok már bele, bemesélik neki, hogy hű de szép vagy, aztán nem ő nyer, az is egy szar érzés...

2011. nov. 27. 00:50
 18/33 anonim ***** válasza:
91%

Nem. Ez beteg. És szegény kislány milyen lelki sérült lesz tőle. Talán jobb nem is tudni. Sajnos. Én elég liberális vagyok, de ezt betiltanám.

Ez kb. olyan mint a gyerek prostitúció. De a legkomolyabban a kiskorú normális fejlődésének és egészségének veszélyeztetését biztosan kimeríti.

2011. nov. 28. 11:49
 19/33 anonim ***** válasza:
56%
Azért szerintem nem kell túlozni. Persze, ha a gyerek utálja csinálni, akkor nagyon rossz, ha kényszerítik, de szerintem a legtöbb kislány élvezi. Olyan hobbi ez nekik, mint másoknak bármi más. Akkor miért baj? Biztos nem egész napjukat ezzle foglalják le, évente van 1-2 verseny és kész. Én pl biztos imádtam volna ezt csinálni gyerekkoromban, vágytam is rá nagyon, de anyukámnak eszébe se jutott. Pedig lehet jobb lett volna, lehet most nem lennék ilyen önbizalomhiányos.
2011. nov. 28. 12:05
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát képzeld ezeket a gyerekeket, mint a kérdező linkjében, kiveszik az iskolából, rendszerint kiveszik nekik még a tejfogaikat is mert azok nemelég szépek a színpadra. Minden fajta beavatkozásnak teszik ki, és többet gyakorolnak mint egy felnőtt.

És ha egy ezrelékük van ebből haszna 18 éves kora után, akkor sokat mondtam, és még azokat sem irigylem. Megjegyzem azok akiknek haszna van belőle, zenei vagy tánc tehetségek és nem az ilyen divat királynős baromságokra hordozzák. Bár én még őket sem irigylem, mármint akiknek későbbi haszna lesz belőle. Lásd Michael Jackson és Britney Spears, és Spears még vagy egy évtizedet a süllyesztőben is ült, ami végkép nem tett jót neki úgy látszik.

2011. nov. 28. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!