Miért csinálja ezt a párom? (pénz kérdés)
Igen, a blokkokat elteszem illetve egy füzetben vezetem a kiadásokat, de a füzetet nem lehet kérdőre vonni. :(
Megértem, hogy nincs képben, de akkor a szüleit miért nem vonja néha kérdőre, miért nem számoltatja el, hiszen a fizetése tetemes részét nekik adja? Ezért néha elég kellemetlenül érzem magam.
Nálunk az van hogyha megyek vásárolni és nem kapok számlát akkor felirom,ha kapok akkor azt megmutatom a páromnak.
Kiidegelem vele de én ettől nyugszom meg,várom a visszaigazolást hogy milyen jól költöttem,mert iszonyú zsugori vagyok egyébként,nekem egy bevásárlás kész rémálom.
Szerintem meg ez elég gáz, hogy ennyire nem bízik meg benned a párod... hát csak látja mi az amit veszel, hogy eszik e minden nap meleg ételt, vagy gyümölcsöt és egyéb kaját... megvan e minden, ami kell higéniai szempontból, meg h a lakást tisztán tudd tartani.
Az rendben van, hogy mondjuk egy nagyobb kiadást leültök megbeszélni, de így,h blokkozzak, meg elszámoltasson a férjem... hát nem alázna meg ilyesmivel.
Együtt élünk és én is dolgozok (részmunkaidőben). Nem mindig csinálja ezt, csak néha ilyen, aztán ahogy jön, úgy megy is a "lelkesedése".
Nem szoktam hülyeségekre elszórni a pénzt, ezt ő is pontosan tudja. Bevásárolni nem akar, mert bevallása és tapasztalataim szerint is 10 perc után besokall és ha kell még valami, ha nem, kijön a boltból. Az élet többi területén nem ennyire türelmetlen, de vásárlás témában nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!