Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a párom?...

Miért csinálja ezt a párom? (pénz kérdés)

Figyelt kérdés
Minden hónapban ad 50 000Ft-ot. A legtöbb esetben hallani sem akar róla, hogy mi mennyibe kerül, rám bíz mindent, majd néha (2-3 havonta) elkezd elszámoltatni. Nem forintra pontosan, csak egy-egy vásárlás után, hogy mit vettem, mennyiért, szükség volt-e rá, nem volt-e túl drága... Nem a kérdéseivel van baj (örülnék, ha tudná ezeket), hanem a vádló stílusával. Mikor megkérdezem, hogy miért ilyen, ő tagad mindent, végül megsértődik. Nem értem én ezt.
2011. dec. 2. 10:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ja, így könnyű, hogy ő nem akar vásárolni, de téged meg szekíroz vele. Apám is ezt csinálta anyámmal, aztán mikor anyut műtötték, muszáj volt helyette vásárolni, sokkot is kapott, mi mennyibe kerül. Azóta nem morog anyuval a pénz miatt.
2011. dec. 5. 17:05
 12/12 anonim ***** válasza:
miért ad a szüleinek pénzt, ha veled él? segíti őket?
2011. dec. 5. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!